Farverige piñatas og cute kostumer - Panduro har alt til fastelavnsfesten

Panduro har alt til jeres fastelavnsfest - fra pynt og piñatas til ansigtsmaling og kostumer! Vi har testet en håndfuld af deres produkter, se med her.

Foto: Caroline Hemmingsen
2. februar 2023
Af Caroline Gruth Hemmingsen

Artiklen er bragt i samarbejde med Panduro

Foto: Caroline Hemmingsen

DIY-fastelavnsris med kvaster og katte

Ingen fastelavn uden fastelavnsris! Vi giver jer her et bud på et helt enkelt et af slagsen med fine kvaster og katte - så må I selv sætte slikket på!

Det skal I bruge
- Silkepapir
- Katteark
- Saks
- Ståltråd
- Et fastelavnsris

Sådan gør I
Klip kattene ud af arket med en saks, og sæt dem på fastelavnsriset ved at føre ståltråden igennem pappet og hægte dem på grenene.

Kvasterne laves ved at lægge to lag silkepapir i forskellige farver oven på hinanden. Fold herefter papiret på midten, og klip strimler i papiret på ca. 1 cm i bredden. Klip strimler op til 2 cm fra folden. Fold nu papiret ud og rul det sammen til kvaster. Hægt dem på med ståltråd.

Foto: Caroline Hemmingsen
Foto: Caroline Hemmingsen

En lille løve klar til piñata-slagning

Vidste I at Panduro har et stort udvalg af både ansigtsmaling, kostumer og piñatas? Selvom piñatas ikke er en dansk tradition er de geniale til fastelavn med små børn - de er nemlig ikke kun festlige og farvestrålende, men også lavet af pap, og derfor nemme at få hul på.

Det skal du bruge
Ansigtsmaling
Løvekappe
Regnbue-piñata
Kølle

Sådan gør du
Med ansigtsmalingen fra Eulenspiegel medfølger et vejledningshæfte, hvor man kan vælge mellem 17 forskellige motiver med trinvise billeder, så det er bare om at følge instruktionen - dejlig nemt. Mal en tiger, hop i kostumet og hæng piñata'en op - så er I klar! 

Foto: Caroline Hemmingsen

Se hele Panduros fastelavnssortiment her

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben