Julekugler og Rudolf-krans: bliv klar til julen med hjemmelavet pynt

Endelig er det blevet tid til at producere hjemmelavet julepynt med børnene. Lav en kitschet Rudolf-krans til døren eller fine julekugler i perleler eller garn og træ. Vi guider jer her.

13. januar 2023
Af Caroline Gruth Hemmingsen

Artiklen er bragt i samarbejde med Panduro

Minimalistiske træjulekugler

Det skal I bruge
Wooden Stitch Baubles / pris: 119,95 kr.
Sættet med julekugler i træ og tilhørende garn er for jer, der ikke synes, at alt skal glitre. Kuglerne er nedtonede, og kan dekoreres med garn i forskellige farver alt efter smag. Sættet er egnet fra 4 år, men hvis I ønsker et ensartet og systematisk mønster med garnet, anbefaler vi, at børnene er 7-8 år. Selv os voksne måtte forsøge os flere gange for at lave mønstrene på æsken. Selvom man blot skal føre plasticnålen med garnet igennem hullerne, skal man altså holde tungen lige i munden for at opnå et fint mønster. 

Rudolf-perlepladekrans

Det skal I bruge
Panduro Hama Dazzling Xmas Deer / pris: 99,99 kr.
6 stk. Hama Midi perleplader
Rudolf-kransen er til jer, der elsker kitschet og anderledes julepynt, og som kan lide at fordybe jer i perler.  Sættet er egnet til børn fra 5 år, men vær opmærksom på, at dit barn skal være væbnet med tålmodighed. Det vil tage mange timer for et barn på 5 år at lave perpladen alene, så enten skal der være en hjælpende voksenhånd på sidelinjen, eller også skal dit barn være lidt ældre. Der medfølger en instruktion i pakken, så det er blot at samle de 6 perleplader,  lægge dem ovenpå instruktionen, og så gå i gang!

Julekugler i perleler

Det skal I bruge
DIY-kit Perlay Xmas Baubles pris: 119,95 kr.

Perleler er blevet lidt af et hit blandt børn, og det forstår vi godt! Leret er nemlig virkelig sjovt at røre ved og arbejde med, og så kan man lave de fineste funklende julekugler med det! I sættet medfølger 4 styk flamingobolde, som skal beklædes med leret og dekoreres med fine motiver, samt snor til at hænge dem op med. Ungerne vil elske at have det sansende ler mellem hænderne, men hvis motiverne skal se ud som på pakkerne, anbefaler vi, at børnene er 7-8 år.

Husk at I kan finde meget mere julepynt i Panduros store sortiment.

✔︎ Meld dig ind i Børn i byen Klubben og få et gratis gavekort til Panduro

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben