Her kan I tage familien med på bådtur

Findes der en bedre måde at opleve byen på, end fra bølgen blå? Nej vel? Så fat sejlene og giv ungerne vind i håret på en af disse skønne ture til søs.

Foto: Abdellah Ihadian
5. juni 2023
Af Caroline Gruth Hemmingsen

Vi har samlet en række bådture, som vil være et hit, når byen skal udforskes på en solrig sommerdag.

Foto: Abdellah Ihadian

1. GoBoat

GoBoat er Bryggens tilbud til jer, som gerne selv vil tage styringen, når København skal opleves fra vandet. Lej jeres egen båd med plads op til otte personer, og nyd så ellers stilheden i den solcelledrevne og bæredygtige GoBoat. Kræver ingen sejlererfaring.

Hvor? Islands Brygge

✔︎ Med Børn i byen Klubben får du 5-10% hos GoBoat

Foto: Lilleabc

2. Søernes bådudlejning

Søernes bådudlejning ligger lige overfor Kaffesalonen og er en del af Kaffesalonen. Her kan I leje vandcykler eller eventyrlige svane-cykler, og sejle en smuk rundtur på søerne. Bådudlejningen har åbent fra kl. 10-21 i alle ugens dage. Priser fra 75 kr.

Hvor? Peblinge Dossering 6

Foto: Bådudlejningen i Frederiksberg Have

3. Bådudlejning i Frederiksberg Have

I Frederiksberg Have kan hele familien få en tur på ca. 20 minutter i en robåd rundt på kanalerne. Turen går under alle broerne i haven og man kan se slottet og meget andet blandt ænder og fiskehejrer. Det er en god fornøjelse, især for familier med børn eller som et romantisk indslag i parforholdet.

Hvor? Frederiksberg Have

Foto: Netto-Bådene

4. Netto-Bådene

Ta' på en guidet kanalrundfart med Netto-Bådene. Besøg Operahuset, Amalienborg, Christianshavn, Christiansborg og meget, meget mere. Turen tager i alt 60 minutter, og det er tilladt at have mad og drikke med om bord. Så smør madpakken, tag ungerne i hånden og husk solcremen! Det koster 20 kr. for børn og 50 kr. for voksne. 

Hvor? Nyhavn

✔︎ Med Børn i byen Klubben får du 20% hos Netto-Bådene

Foto: Havnebussen

5. Havnebussen

Som et super godt og billigt alternativ til de traditionelle bådture er havnebusserne 991 og 992. Havnebusserne giver jer rig mulighed for at springe af og på som I vil, inden for billettens udløb (2 zoners billet: 24 kr. kontant/15 kr. med rejsekort). Begge busser er overdækket og er derfor ideelle på en regnvejrsdag. På en solskinsdag kan man stå ude på dækket og nyde havbrisen.

Hvor? Flere stoppesteder, se her

Foto: Stromma

6. Stromma kanalrundfart

Stromma har sejlet på Københavns kanaler siden 1904, og deres ture er både populære blandt besøgende og lokale i København. Her får I klassiske 1-times guidede kanalrundfarter fra både Nyhavn og Ved Stranden. På turene kommer I forbi seværdigheder såsom Den Lille Havfrue og Amalieborg og sejler gennem de smalle kanaler ved Christianshavn.

Hvor? Ved Stranden og Nyhavn

✔︎ Med Børn i byen Klubben får du 10% hos Stromma kanalrundfart

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben