De 5 bådture

Findes der en bedre måde at opleve byen på, end fra bølgen blå? Nej vel? Så fat sejlene og giv ungerne vind i håret på en af disse skønne ture til søs.

Foto: Abdellah Ihadian
20. december 2022
Af Caroline Gruth Hemmingsen

Vi har samlet 5 bådture, der vil være et hit, når byen skal udforskes på en solrig sommerdag.

Foto: Abdellah Ihadian

1. GoBoat

GoBoat er Bryggens tilbud til jer, som gerne selv vil tage styringen, når København skal opleves fra vandet. Lej jeres egen båd med plads op til otte personer, og nyd så ellers stilheden i den solcelledrevne og bæredygtige GoBoat. Kræver ingen sejlererfaring.

✔︎ Med Børn i byen Klubben får du 5-25% hos GoBoat

Foto: Lilleabc

2. Søernes bådudlejning

Søernes bådudlejning ligger lige overfor Kaffesalonen og er en del af Kaffesalonen. Her kan I leje vandcykler eller eventyrlige svane-cykler, og sejle en smuk rundtur på søerne. Bådudlejningen har åbent fra kl. 10-21 i alle ugens dage. Priser fra 75 kr.Hvor: Peblinge Dossering 6, 2200 København N

Foto: Bådudlejningen i Frederiksberg Have

3. Bådudlejning i Frederiksberg Have

I Frederiksberg Have kan hele familien få en tur på ca. 20 minutter i en robåd rundt på kanalerne. Turen går under alle broerne i haven og man kan se slottet og meget andet blandt ænder og fiskehejrer. Det er en god fornøjelse, især for familier med børn eller som et romantisk indslag i parforholdet.Hvor: Frederiksberg Have

Foto: Netto-Bådene

4. Netto-Bådene

Ta' på en guidet kanalrundfart med Netto-Bådene. Besøg Operahuset, Amalienborg, Christianshavn, Christiansborg og meget, meget mere. Turen tager i alt 60 minutter, og det er tilladt at have mad og drikke med om bord. Så smør madpakken, tag ungerne i hånden og husk solcremen! Det koster 20 kr. for børn og 50 kr. for voksne. 

✔︎ Med Børn i byen Klubben får du 20% hos Netto-Bådene

Foto: Havnebussen

5. Havnebussen

Som et super godt og billigt alternativ til de traditionelle bådture er havebusserne 991 og 992. Havnebusserne giver jer rig mulighed for at springe af og på som I vil, inden for billettens udløb (2 zoners billet: 24 kr. kontant/15 kr. med rejsekort). Begge busser er overdækket og er derfor ideelle på en regnvejrsdag. På en solskinsdag kan man stå ude på dækket og nyde havbrisen. Nedenfor ser i ruten for linje 991, 992 sejler samme rute modsatte vej.

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben