Nordisk Film Biografer Aarhus C

Aarhusjpg.ashx normal620
Nordisk Film Biografer Aarhus C
Skt. Knuds Torv 15
8000 Århus C
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

BioCity Aarhus ligger i centrum af smilets by med alle byens cafeer og restauranter indenfor gåafstand. Biografen har ni sale med aircondition, god benplads, kraftig hældning på stolerækkerne så alle har frit udsyn og væg-til-væg lærreder. Med det største antal sale i Aarhus kan biografen tilbyde byens mest varierede filmudbud i omgivelser, der forener den nyeste teknik med personlighed og atmosfære. Biografen kan vise film i Digital 3D.

BioCity Aarhus har BabyBio hver tirsdag kl. 11.00.

BabyBio er særforestillinger rettet mod nybagte forældre, som gerne vil nyde film uden at efterlade deres baby andetsteds. Salen hvor film vises er ikke helt mørkelagt og lyden er dæmpet. Man kan derfor vælge at tage sin baby med ind i salen eller efterlade den sovende uden for salen, hvor personalet holder øje med alle barnevogne og kalder på forældrene, hvis babyen græder. Der er også mulighed for bleskift og opvarmning af sutteflaske. Som regel er der 2-4 film at vælge imellem i BabyBio.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Camilla Aviaaja

Rigtig god biograf, men ikke så vognevenlig. Gode stole, lyd og billede. God butik (dyr, men sådan er det jo) og der er styr på tingene.

Lica

Generelt lidt besværligt at komme her med barnevogn og klapvogn pga. de mange niveauer.

Helle

Så Titanic på 1. række der så den bio glemmer man ikke lige:)