By i Bevægelse | Børn i byen - hvad skal vi lave?

By i Bevægelse

Spanien   hold normal620
By i Bevægelse
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

By i Bevægelse er det overordnede navn for de aktiviteter der foregår i de aarhusianske svømmehaller og som noget nyt også ude i naturen.
Tilmelding foregår via hjemmesiden - www.by-bevaegelse.dk.

Med et "By i Bevægelse"-klippekort i hånden kan du frit benytte dig af følgende aktiviteter:

AquaFitness
Sted: Lyseng Svømmebad
Prøv kræfter med spinning i vand. Ved AquaSpinning styrker du dine muskler og forbedrer din kondition. AquaSpinning kræver ingen forudsætninger, så alle kan deltage uanset kondition, svømmefærdigheder, alder, køn mv.

VandGymnastik
Sted: Aarhus Svømmestadion og Badeanstalten Spanien Få pulsen op med aqua-jogging og træn både arme, baller, mave og lår. VandGymnastik kombinerer cirkulations- og muskeltræning og er skånsomt for led og muskler. VandGymnastik er derfor velegnet for folk i alle aldersgrupper.

BabySvømning
Sted: Gellerupbadet, Lyseng Svømmebad og Badeanstalten Spanien
Giv din baby en dejlig, sansende og stimulerende oplevelse i vand. Til BabySvømning bliver de yngste fra 0-1 år vænnet til vand og får udviklet deres motorik og bevægelsesmønstre samtidig med, at de får en øget følelse af velvære.

BabyMassage
Sted: Aarhus Svømmestadion
En mor der masserer sit barn slapper af og nyder sit barn. Denne afslapning medvirker til at frigive mere af det hormon, der producerer modermælk. Den nybagte far får øget sin fortrolighed med ”håndtering” af den lille ny og en kærlig kommunikation og binding begynder mellem en far og hans baby.

RytmeRangle
Sted: Aarhus Svømmestadion
Musik og bevægelse for børn i alderen 0-5 år og deres forældre. Igennem leg med instrumenter bliver barnets nysgerrighed og motoriske udvikling stimuleret.

Plask & Leg
Sted: Gellerupbadet
En søndag morgen-aktivitet for hele familien. Til Plask & Leg er der øvelser i vandtræning, lege og sange for børn i alderen 1-5 år. En instruktør igangsætter lege og viser øvelser for børn og forældre i vandet.

OBS! Der er tilknyttet instruktører til alle aktiviteterne.

Der er mulighed for fleksibel brug af alle tilbud gennem ét og samme klippekort, som kan købes i følgende svømmehaller:
Gellerupbadet, Lyseng Svømmebad, Aarhus Svømmestadion og Badeanstalten Spanien

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér