Kvindemuseets café | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Kvindemuseets café

Kvinde normal620
Kvindemuseets café
Domkirkepladsen 5
8000 Århus C
Se kort
Alle
0/0 kr.
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Museumscaféen

Kvindemuseets Café byder på velsmagende retter og forfriskninger i charmerende omgivelser. Alle vores retter er lavet fra bunden af årstidens danske råvarer. Derfor kan vi servere retter med saft, kraft og masser af smag. Vi kalder det gedigen grovkost og dagfriske delikatesser.

De stemningsfulde lokaler i den gamle rådhusbygning er indrettet med hyggelige gamle møbler og kunst på væggene. Til de nysgerrige er der udstillet montrer med husholdningsredskaber og forskellige ting fra dansk madkultur.

Når vejret tillader det, har vi udendørsservering i Mathilde Fibigers Have bag museet. Denne rolige oase er opkaldt en af Danmarks første ligestillingsforkæmpere.

I caféen er vi stolte af, at vores varer er dyrket med respekt for naturen. Vores grøntsager får vi fra lokale, økologiske gartnere, og vi tilbereder kød fra dyr, der har levet et sundt og anstændigt liv. Vi sammensætter vores menu, så den følger årstiderne, og vi stræber altid efter at bruge friske og økologiske varer. Caféen er sølvcertificeret og derfor 60-90% økologisk.

Vi har også et udvalg af retter til dig, der er vegetar, veganer eller ønsker gluten- og laktosefri mad.
Forkæl dig selv med en lækker forfriskning efter dit besøg på museet eller nyd en skøn frokost, når du er i byen. Et cafebesøg kræver ikke, at du har betalt entre til museet.

Kilde: Kvindemuseet

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt