Givskud Zoo

Pa080036a normal620
Givskud Zoo
Løveparkvej 3
7323 Give
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Givskud Zoo er en safaripark, der opleves bedst både i bil og på gåben. Du kan enten tage din egen bil med i parken eller køre med en af vores Safaribusser, hvor chaufføren undervejs vil fortælle om de dyr, du ser på turen.

Tænk, at man midt i Jylland kan tage på safari blandt løver, giraffer, flodheste og bisoner på savanner, prærier og pampasser i så fjerne kontinenter som Afrika og Nord- og Sydamerika. Selv om Givskud Zoo ikke er den helt ægte vare, så er dyrene rigtige nok, og det er en stor oplevelse for alle, hvad enten man kører i egen bil eller tager Safaribussen med guide rundt i parken. Skulle man for en stund få nok af spyttende lamaer og drillesyge geder, byder Løveparken både på et stort legeland med trampoliner og hoppeborge samt et Tipiland, hvor der i højsæsonen tændes bål og bages snobrød.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Trine

Super sted for både børn og voksne :-)

Lone

Fantastisk sted for dyr og mennesker ;O) Ikke en pengemaksine som så mange andre forlystelser. Man kan medbringe sit eget mad og drikke og det er så stort at man ikke mærker de mange mennesker der kan være der i højsæson. Har sæsonkort der til og det bliver brugt!! Mange dyr, åben stalde og mange store legepladser.
Så herfra kan jeg kun sige.... KOM AF STED ;O)

Natascha

Superfed dyrepark - meget anderledes oplevelse end en alm. Zoo, da man jo selv kan køre rundt i bilen blandt de vilde dyr ;-)
Vi har stadig legeland og Tippiland til gode til en anden gang ;-)

Pia

Jeg elsker at være der med familien fra Jylland - det er faktisk lige før det er oppe og tangere Legoland. Og vi slapper meget mere af der. Det er også hyggeligt at slå sig ned med madpakken.

Pernille

Super god ide til en familietur. Vi har været der et par gange og pigerne er vild med at se dyrene på en anden måde end når vi er i Zoo i KBH.