ARoS | Børn i byen - hvad skal vi lave?

ARoS

Aros br dtekst medium normal620
ARoS
Aros Allé 2
8000 Århus C
Se kort
Alle
0/80 kr.
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

ARoS – et internationalt billed- og oplevelseshus

ARoS Aarhus Kunstmuseums er et spektakulært billed- og oplevelseshus for børn og voksne; en mental servicestation hvor det nysgerrige menneske kan blive både behaget og udfordret. Arkitekturen er i international klasse. Det samme er kunsten. Og begge byder på oplevelser af høj karat: Fra lys til gys, fra holdning til underholdning, fra lystvandring til udfordring.

ARos Juniorværksted

I Juniorværkstedet arbejder vi med skiftende temaer. Vi tager udgangspunkt i den aktuelle højtid, en særudstilling på ARoS eller i museets faste samling af kunst. Hele familien kan i fællesskab undersøge kunstens teknikker og udtryksformer gennem små kreative opgaver, som I bliver stillet af værkstedsmedarbejderen.

AKTUELT TEMA: ER VIRKELIGHEDEN NU OGSÅ VIRKELIG?
I Juniorværkstedet kan du opleve, at den virkelighed du kender, kan forandre sig. Iagttaget under lup og i gennem kalejdoskop ser vi nærmere på en række hverdagsobjekter. Vi henter inspiration fra museets faste samling, og med hjælp fra det du får øje på i lup og kalejdoskop, kan du skabe en fantasifuld mosaik.

ARoS Junior og Juniorværkstedet sætter det sociale og kreative i højsædet og er ikke tænkt som et pasningssted. Færdsel i galleriet og i værkstedet foregår på eget ansvar.

Find ARoS Junior på museets niveau 3.
Børn må medbringe mad og spise den i området "Madkassen"

Kilde: http://www.aros.dk/

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt