Djurs Sommerland | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Djurs Sommerland

Juvelen b rn i byen normal620
Djurs Sommerland
Randersvej 17
8581 Nimtofte
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

I Djurs Sommerland er det bare sjovere for alle. Glæd jer til 9 fantastiske temalande, Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser for både små og store legebørn. Kom og oplev, hvorfor Djurs Sommerland er kåret til ”Europas Bedste Familiepark 2019”.

Bondegårdsland – nu med Grisebasser
I det store Bondegårdsland, med hele 11 forrygende forlystelser, er der sus og sjov for hele familien. Oplev bl.a. det frie fald fra vandtårnene eller jagt høns i rutschebanen. Prøv også årets nyhed, Grisebasserne: En hyggelig hoppetur, hvor selv de mindste kan være med.

Tigeren – ”Thrill Ride of the Year” i Europa
Er I klar til en oplevelse, der bider sig fast? Tigeren i Wild Asia er Danmarks største Gyro Swing. Med en topfart på 100 km/t og en højde på 45 meter, tager Tigeren jer med på en fantastisk flyvetur, I aldrig glemmer. I Wild Asia er der også garanti for sjove oplevelser for de fartglade små, når speederen trykkes i bund i Jungle Rally og Safaribussen.

Mærk suset i Danmarks største rutschebaner
I DrageKongen får I sug i maven, når I pludselig dykker med 85 km/t fra 30 meters højde. Der er mere adrenalin-sus i verdensklasse, når I bliver skudt af sted med op til 85 km/t i Danmarks længste rutschebane, Juvelen, og drøner nedad fra 32 meters højde med 90 km/t i Piraten.

Kæmpe Vandland og over 60 forlystelser
Med over 60 forlystelser flyver timerne af sted. Og glem endelig ikke det kæmpestore Vandland, hvor I kan nyde solskinnet ved vandkanten eller få fuld fart på i de mange vandrutschebaner.

Oplev også Magisk Halloween i efterårsferien med 25.000 græskar, to Halloween Haunted Houses og (u)hyggelige oplevelser for hele familien.

Priser: 280 kr. (2. maj-21. juni) og 299 kr. (22. juni-18. oktober).

www.djurssommerland.dk

Kilde: www.djurssommerland.dk

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt