Trapholt | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Trapholt

Trap normal620
Trapholt
Æblehaven 23
6000 Kolding
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

TRAPHOLT er museum for kunst, design og kunsthåndværk. Museet blev indviet i 1988 og ligger i en smuk park, med udsigt over Kolding Fjord.
De viser skiftende udstillinger med kunst, design og kunsthåndværk. De har blandt andet en stor samling af dansk møbeldesign.

FOR BØRN:

KUNSTJAGT
Hver dag kan I som familie komme på en kunstjagt, lige når det passer jer. På en sjov og kreativ måde kan I gå på opdagelse i udstillingerne. I får en æske med opgaver i, og skal rundt på museet og forholde jer til kunst på en sjov og legende måde. Det tager ca ½ time og er helt gratis. Spørg guiderne når I kommer.

DYREJAGT
Har I små børn, kan I lede efter dyrespor. I skal gå på jagt i Din udstilling, hvor I skal finde værker med dyr. Det tager ca. 15 min og er helt gratis. Spørg guiderne når I kommer.

DIN UDSTILLING
Grib chancen, og se på kunst gennem dine børns øjne.
Oplev kunsten sammen med dit barn i den fantastiske Din udstilling. Her kan I lave jeres egen udstilling, hvor I skal gå på opdagelse og finde de værker, som betyder noget for jer. Det kan være værker der siger noget om familie, natur, hygge eller noget helt andet. Det tager ca. 1/2 time og er helt gratis.

Der er gratis parkering lige ved døren – også for busser. TRAPHOLT er handicapvenligt indrettet.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt