Ree Park Safari

Foto: Ree Park

Ree Park Safari er det tætteste man kommer på en vaskeægte safari-oplevelse i Danmark. I safariparken kan man bl.a. tage på LandRover-safari, hvor det er muligt at se giraffer, zebraer, strudse og verdens største antiloper – og selvfølgelig mange, mange andre dyr!

Tag f.eks. gåtur på abeøerne, og kom helt tæt på de aktive og nysgerrige lemurer. Kryds den nordamerikanske prærie og se de sorte bjørne og arktiske ulve. På Falkonerscenen er der fugleopvisning med bl.a. indiske ænder og en kæmpestor amerikansk ørn der flyver tæt på publikum.

Udover de mange fascinerende dyr har Ree Park også nogle fantastiske rammer og legepladser for både store og små:

Har du mindre børn er legepladsen ved Fly Camp et helt ideelt sted at slå sig ned. Her er ro og fred og en fin legeplads med eksempelvis vippedyr udformet som mange af de dyr, I kan se rundt om i parken. I området Deadwood finder I også et skønt legeområde for parkens mindste gæster, hvor der også er mulighed at amme eller komme ned i gear for en stund. I Bush Camp finder I desuden en microovn, hvor I kan få varmet medbragt mad, flaske eller kogt vand.

Er dine børn derimod lidt større eller klar på flere udfordringer, skal I svinge forbi den afrikanske naturlegeplads Watoto Kaya. Her finder bl.a. en forhindringsbane, gynger, træstammetrommer og masser af andre aktiviteter, der både stimulerer børns kroppe og sanser. Glem endelig ikke sætte tid af til parkens nubiske geder og svenske minigrise, som er parkens klappedyr – I finder dem lige i farmen ved siden af Watoto Kaya.

Besøger I parken på en varm dag er det helt oplagt at tage en pause ved vandlegeplads i Asien, hvor børnene trygt kan soppe rundt og hygge sig.

TIP! Skal I med Amerika Expressen, så vær der gerne i god tid før afgang – det kunne jo være I fik lov at prøve lokomotivførerens kasket eller sidde foran i toget før afgang!

Faciliteter

    • Legeområde
    • Pusleplads
    • Mad til salg
    • Plads til barnevogn
    • Plads til tvillingebarnevogn
Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben