Legepladsen Skolemarken

Foto: Caroline Meldgaard

Ikke langt fra Frederiksbjergs indkøbsgader og torvemarkedet ligger mødestedet for børn i alle aldre – og deres forældre.

Skolemarken ligger i tæt tilknytning til Frederiksbjerg Klubben og er et fritidstilbud med primært fokus på dyr og ude liv og værkstedsbygninger. De har kaniner, geder, fugle i voliere og højt til loftet.

Legepladsen og dyrene kan besøges af alle – her er både geder, fugle og kaniner. Legepladsen har masser af gode faciliteter – gynger, klatrestativ, legehus og flere boldbaner. Der er flere niveauer med trapper og små høje der har blødt underlag.

Skolemarken er et åbent gratistilbud med primær målgruppe fra 4. klasse til 17 år. Du kan lære at få indsigt i dyrenes livscyklus, hjælpe med at tage ansvar for pasning og drage omsorg og pleje for kaniner, geder og fugle og arbejde praktisk.

Det er muligt at tilkøbe at være kaninejer, hvis du vil indgå i forpligtende aftaler om pasning og pleje. Det koster et månedlig beløb som blandt andet går til foder, pleje, dyrelægetjek med videre.

Faciliteter

    • Boldbane
    • Dyr
Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben