Nordisk Film Biografer Field's

  • Alle aldre

9 sals moderne biografkompleks i forlængelse af Field’s

Vores biograf i Field’s er spækket med masser af digitale services, Frozen Youghurt som tilbehør til dit bland-selv-slik, sale med den bedste komfort og stejl hældning på stolene – og selvfølgelig først og fremmest alle de gode film, den bedste stemning og et personale, som glæder sig til at tage imod biografgæsterne. Udover det almindelige filmprogram vil biografen også byde på særvisninger som f.eks. satellit-transmitterede events, forpremierer, operabio, transmission af sportsbegivenheder og koncerter og meget, meget mere

Oplev en sal 1, som sparker benene væk under filmelskere:

• Det største lærred, Nordisk Film Biografer nogensinde har opsat
• Fantastisk lyd fra Dolby Atmos, markedets mest avancerede lydsystem
• En helt ny teknologi indenfor filmvisning: En prisbelønnet laserprojektor fra firmaet Barco, som giver et 100 % lysstærkt billede i både 2D og 3D, bedre kontrast og mere naturlige farver.

Nordisk Film Biografer tilbyder Babybio. Babybio er den perfekte biografoplevelse til dig, der er enten er på barsel eller har lyst til at se film som nybagt forælder.

Filmene vil blive afviklet med dæmpet belysning, og det er tilladt at pusle og pludre.

Udenfor salen vil der være mulighed for opstilling af barnevogne.

Nordisk Film Biografer byder alle mødre, fædre og babyer velkommen til Babybio. En biograftur til dig som ønsker at se en af månedens premierefilm, mens personalet ser efter din baby. Du kan stille barnevognen i vores foyer, hvor din sovende baby vil være under opsyn af vores personale. De kalder på mor og far, hvis barnet græder, så du kan tage dit barn med dig ind til filmen.

Hver onsdag kl. 10.00 og 12.30
Se Field’s program

Faciliteter

    • Pusleplads
    • Plads til barnevogn
    • Plads til tvillingebarnevogn

Kategorier

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben