Frederiksberg Centret

Frederiksberg Centret er et indkøbscenter med masser af skønne butikker, spisesteder og gode områder for børn og familier. FRB.C er generelt kendt og elsket for at være et børnevenligt center, men samtidig et meget overskueligt, rolig, lyst og venligt center.

MAD OG DRIKKE
Alle restauranter er ammevenlige og byder alle ammende velkommen. 42Raw og Palæo på plan 3 har de fineste barnestole, og så er der skønt lys og luft samt masser af plads til at parkere barnevognen. Menuerne på de to cafeer er spækket med lækker frugt og grønt.
Hos Sv. Michelsen på plan 2 kan man købe soft ice, og hos Hotel Chocolat på plan 1 finder man det hyggeligste og fineste børnechokolade til årets højtider som påske, halloween og jul.

BABYLOUNGE OG PUSLEPLADS
Få meter fra restaurantområdet på plan 3 ligger babyloungen. Her kan man også sidde og amme i ro og fred, hvis man foretrækker det, mens man ved panoramavinduet kan nyde udsigten over Solbjerg Plads. Der er masser af pusleplads samt mikroovn, hvis man har behov for at varme en flaske. Der er også puslepladser på plan 1.

SHOPPING
Shop børnetøj fra luksusbrands i Tinderbox og Bahne på plan 3, samt lækkert børnetøj (også masser af økologisk børnetøj) til budgetvenlige priser fra H&M, Name It og Føtex.
BOGhandleren på plan 2 og Neye på plan 1 gør alle børn skoleklar med smarte skoletasker og alt nødvendigt accessories til skoletasken.

ÅBNINGSTIDER:
Mandag-fredag: 10-19 (Føtex 8-21)
Lørdag-søndag: 10-17 (Føtex 8-21)

Faciliteter

    • Pusleplads
    • Amning tilladt
    • Toiletter
Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben