Den bemandede legeplads i Kildevældsparken

Billedet findes ikke
Den bemandede legeplads i Kildevældsparken
Vognmandsmarken 69
2100 København Ø
Se kort
0-12 år
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Bemandet legeplads for børn i alle aldre i Kildevældsparken, tæt på Hans Knudsens Plads og Ryparken Station.

Legepladsen har:
- boldbaner
- sandkasser
- klatrestativer
- gynger
- bordtennisborde
- legehuse

De ansatte laver mange forskellige aktiviteter med børnene - både indendørs og udendørs: der bliver bagt snobrød, blæst sæbebobler, lavet skattejagter, lavet maleværksted og meget mere.

Kilde: Københavsn Kommune

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Louise

En rigtig god legeplads på både hverdage og i weekenden.
Legepladsen har i løbet af det seneste år gennemgået en renovering og har fået nye klatrestativer og gynger.
Der er en stor sandkasse med sandredskaber- spande osv. som børnene frit kan lege med- så ingen grund til selv at medbringe ting.
På hverdage, når der er personale er der cykler til fri afbenyttelse, ligesom der bolde osv. som man kan bruge på den store boldbane, som ligger ved siden af legepladsen.
Eneste minus er at store børn i 12-14 år alderen hænger ud uden voksne og dominerer klatrestativerne og øvrige legeredskaber, så de yngre børn ikke rigtig har mulighed for at komme til...
Men fin legeplads med borde og bænke til at kunne spise frokost ved og stor boldbane til at spille på eller køre på løbehjul..
Der er toilet, som er åbent i hvert fald på hverdage.

kindbynature

Kildevældsparkens legeplads stiftede jeg først bekendtskab med fornylig på min gåtur til og fra min efterfødselsgymnastik hos APA og mit umiddelbare indtryk var, at det er en stor legeplads med en masse aktiviteter for børnene så som rutchebane, sandkasse, gynger m.m. Legepladsen er desuden under opsyn af voksent personale ligesom der altid er en del forældre.

Dertil kommer, at lederen af Kildevældsparkens legeplads, Anne Thorsen, d. 2. november fik en mangfoldighedspris på intet mindre end 40.000 kroner af kommunen som en påskønnelse af indsatsen for at gøre den til et attraktivt sted for børn og unge. Blandt nogle initiativer skal det nævnes, at politiet kommer forbi en gang om ugen og dyrker sport med drengene og at legepladsen har ansat en lønnet sportsmedarbejder, som fungerer som rollemodel for de børn, som har behov for en at se op til.

Natascha

Dejlig stor og spændende legeplads, som de par gange jeg har væet der i formiddagstimerne har været temmelig befolket ;-) Har indtil videre kun været der ifbm. mit arbejde i en nærliggende vuggestue, men kunne godt overveje at tage turen hjemmefra Nørrebro med familien...

Christian

Jeg kan varmt anbefalde denne legeplads, som indeholder gynger, klaterslot, rutchebane og fyldt op med legetøj til sandkassen, cykler osv.
Lige ved sidden af er der basketbold baner og fodboldbaner på asfaldt.
Min kærestes søn og alle hans venner samles til daglig dernede for at lege eller spille fodbold.
Det er dejligt som voksen at vide at der altid er voksne tilstede og giver en tryghed og stabilitet i legen hos børnene. Ved også at der er mange fritidsinstitutioner fra Østerbro og Nørrebro der også bruger denne grønne plet til deres børn.

Hilsen kaewta og Christian