Miau Miau

P1000146 768x1024 normal620
Miau Miau
Fælledvej 18
2200 København N
Se kort
0-7 år
E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Miau Miau - Min nye yndlings second hand butik. Butikken er super skøn, fyldt med alle de lækre mærker MEN til en fair pris. Stedet er forholdvis nyåbnet og indehaveren og hendes mand super servicemindede.

Indehaveren af shoppen, Susan, er selv mor til tvillinge-piger, og det var da også med inspiration fra sit eget liv, at hun valgte at gøre salg af brugt tøj til sin levevej; Hun havde gennem længere tid forsøgt sig som sælger af sine døtres tøj på nettet men oplevede, at potentielle købere foretrak at se tøjet fysisk frem for blot et billede. Tillige er hun stor tilhænger af genbrugstanken, som også afspejles i butikkens inventar, der udelukkende består af genanvendte ting.

Hvis du selv har noget baby- eller børnetøj, som du vil tjene en skilling på, sælger butikken det meget gerne for dig. Ved indlevering af tøjet, skal du sørge for, at det er pænt og rent og uden synlige pletter og huller. Herefter vurderer ejeren i samarbejde med dig, hvor meget det kan sælges for, og tøjets salgspris deles mellem dig og butikken

Priser starter fra 20 Kr....;)

Der kan betales med Dankort og Master card i butikken

Så er der flytte salg med 50 % på alt i butikken
Kom og gør en masse gode fund.
Vi flytter til fælledvej 18. Butikken fælledvej er NU Åben ..:)
Følg os på facebook.com/miaumiau.dk

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt