Den bemandede legeplads på Bispeengen | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Den bemandede legeplads på Bispeengen

Billedet findes ikke
Den bemandede legeplads på Bispeengen
Hillerødgade 23 B adgang via Lundtoftegade 65
2200 København N
Se kort
0-14 år
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Legepladsen ved Bispeengen er bemandet med pædagogisk personale og tilbyder mange forskellige indendørs og udendørs aktiviteter til børn i flere aldersgrupper og unge.

Legepladsen er delt op i fire "cirkler": en småbørnslegeplads, et område for de lidt større børn, et familieområde og et boldbur. Desuden har legepladsen en bålplads.

Ældre børn og unge kan boltre sig på legepladsens største udendørs attraktion: et kæmpestort klatrestativ formet som en gigantisk, sputnik-lignende kugle. Her kan man klatre, rutsje, snurre, dreje og komme op i højden. En lille græsvold ved siden af "sputnikken" har en rutsjebane for større børn.

Småbørnslegepladsen har en stor sandkasse med en lille rutsjebane, bæverhale-gynge og redskaber til at klatre på. Ved siden af sandkassen er der en lille solplæne med karrusel til de mindste.

Familieområde med "Marius urtehave", gynger og grillpladser, som om sommeren er fyldt med lokale familier, der mødes og laver mad i det fri.

Indendørs i klubhuset er der legekøkken, dukkehjørne, brætspil etc. man kan låne.

Den bemandede legeplads Bispeengen ligger inde mellem højhusbyggeriet i Lundtoftegade og er et trygt fristed, der spiller en vigtig rolle for mange af kvarterets små og større børn.

Legepladsen blev i 2009 hædret med Københavns Kommunes Mangfoldighedspris.

Kilde: Københavns Kommune

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt