Det Lille Teater

Maanen billede02 normal620
Det Lille Teater
Lavendelstræde 5-7
1462 København K
Se kort
2-10 år
55/125 kr.
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Det Lille Teater er et af Københavns ældste og mest succesfulde børneteatre. Det markante logo, der er tegnet af kunstmaleren Henry Heerup, har gennem tiderne været påhæftet et væld af forestillinger, som i al deres forskellighed har haft ét og samme mål: At underholde og begejstre børn. Og det er folkene bag Det Lille Teater stadig rigtig gode til, så man kan trygt tage sin børn med indenfor i de hyggelige omgivelser i Lavendelstræde, når det er tid til teater. Billetterne koster 55 kr. for børn og unge under 25 år og 125 kr. for voksne og skal bestilles i forvejen.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Janne

Kan klart anbefale forestillingen.
Mathias på 2½ år levede sig ind i historien og dukkerne og Laura på 7 år synes det var helt fantastisk.
Flot spil og som altid hyggeligt i Det Lille Teater.

dansemus

Har set "ja,ja nemlig" en nissehistorie, og den levede desværre ikke op til forventningerne! den kede os desværre bragt og der blev hurtigt uro i salen...
øv..øv.. plejer ellers at have stor succes oplevelser i det lille teater...

Lea

En rigtig skøn oplevelse, til stor fornøjelse og glæde for de små.

Mette

Kan kun anbefale "Da Lille Madsens hus blæste væk". Så den sammen med min søn på fire, som er stor fan af Strids bøger. Og han var meget optaget af forestillingen, som simpelthen var så fin, stemningsfuld og sjov. Imponerende at kunne få en forestilling til at "fylde så meget" i så lille et rum og med relativt få rekvisitter!

Ninette

Må jeg have lov til at anbefale deres forestilling der køre nu - den er helt fantastisk, det var så vidunderligt at se min lille søn på næsten 2 være helt væk, i alle 35 minutter.
Den er et must!!!
De 3 "gamle" mænd gjorde det de var bedst til - nemlig at fange os i et lille bitte eventyr med musik og sang og små dejlige detajler.

Musse

Hvor er det skønt at opdage alle de små fantastiske steder der er i Kbh, som man aldrig villet have opdaget eller vidst om, hvis man ikke havde fået en lille pode (;

Kristine

Jeg var med min søn inde og se Nalles Taxa- og jeg var meget begejstret over teaterets hyggelige og charmerende atmosfære. Min søn på 3 var MEGET begejstret over forestillingen - og nærmest brølede af latter over halvdelen af tiden. Skøn skøn oplevelse, som klart skal gentages næste gang de sætter en forestilling op!

Anonym

Glæder mig til mine de 2 yngeste er store nok til at komme med. det er rigtig hyggeligt syntes jeg oh de store har været meget glade for at komme der.

Anne-Mette

Malou hyggede sig også rigtig meget.
Hun synes dog det var lidt for kort, men jeg tror tiden passede meget godt.
En rigtig sjov forestilling som godt kan anbefales.

Stine

Oskar havde sin første teateroplevelse med "Nalles taxa", og det var en stor succes. Han var helt stille med åben mund i alle 37 minutter, og hans forældre morede sig også ;o)

Super gode forhold, masser af plads til overtøj (stærkt nødvendigt i disse tider) og fine siddepladser.

Caroline

Jeg havde Flora med til præmieren på juleforestillingen 'Hullet i Gulvet'. Hun var dybt opslugt og der kom mange fine kommentarer og overvejelser fra hende resten af dagen fx 'Menneskene var ikke særlig søde, men det var nisserne'. En meget sød forestilling og det er altid en fornøjelse at blive stuvet sammen i den lille, intime teatersal hos Det Lille Teater.

Betina

Jeg har også været inde og se "På sporet"....
Jeg synes godt man kunne have kortet 5-10 min af forestillingen...flere af børnene i teateret havde svært ved at bevare koncentrationen til sidst...

Men sødt lille teater...som dog skulle lade dørene være åbne...og ikke bare åbne dem når stykket nærmest er sat til at begynde... :-/
(mange mennesker venter i et lille bitte rum på at komme ind)

Anonym

Var inde og se et lille mirakel med min søn på 4 år, han var som altid helt opslugt og betaget af forestillingen. Men kommer helt tæt på det hele på en helt speciel måde. Et sted vi vil besøge mange gange endnu

Maria Elisabeth

Hyddeli-Hat kan med sin varme og hjertelighed absolut anbefales til voksne som børn. Tøserne på 4½ var helt opslugte og grinede meget, og resten af søndagen blev der sunget "hyddeli-hat". De voksne lod sig fylde med nostalgi - det var jo ligesom dengang vi selv var børn - og var imponerede over den høje kvalitet af forestilling og skuespillere.

S

Jeg var inde og se forstillingen "På sporet" med min 2-årige søn, der var meget betaget af det hele. Det Lille Teater er et hyggeligt lille sted, som jeg vil anbefale!

Adam

Datteren har talt længe om at nu skal vi da snart ind og se "Den glade Løve" i Det Lille Teater, selvom det er ret lang tid siden at dén forestilling gik på Det Lille Teater... Stemning før, under og efter forestillingen var rigtig rigtig god!

Caroline

Jeg var inde og se forestillingen "En tur i skoven" med to små på 2 år og det var en stor succes. En lille intim scene, en overskuelig og sjov scenografi og en meget fin fortælling. De 2 børn var helt opslugte og de voksne nød at se børnene men også forestillingen. Meget høj kvalitet og de varmeste anbefalinger.