Den bemandede legeplads i Lergravsparken

Img 4660 normal620
Den bemandede legeplads i Lergravsparken
Lergravsvej 16
2300 København S
Se kort
0-14 år
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Bemandet legeplads i Lergravsparken med mange forskellige tilbud til børn i alle aldre.

Legepladsen har:
- gigantisk klatrenet udformet som et gult edderkoppespind
- asfalterede boldbaner
- cykelbaner
- pilehøj med stier og gemmesteder
- bordtennisbord
- svævebane
- bildæksgynger og babygynger
- sandkasse med sandkagebod og legehus
- klatretårn med rutsjebane
- vippedyr

I huset, der hører til legepladsen, kan man låne bolde, frisbees og andre legeting.

Her kan man også spille bordtennis og bordfodbold, få lektiehjælp og deltage i legepladsens mange aktiviteter. Der er også toiletter.

Se mere om dem på legepladsens Facebook-side.

Legepladsen blev istandsat i 2009.

Kilde: Københavns Kommune

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Lucia

syntes det er et dejligt sted... Har kommet der som barn og elskede at være der. Alt de de ansatte gjord for os børn var super fedt :0) Er rigtig ked at jeg ikke bor på amager mere så mine prinsesser også kunne komme der.

find

Se findlegepladsen.dk for oversigt over legepladser i DK på interaktivt kort. Deltag ved at tilføje din egen legeplads.

Susan Samut

JEG synes det er et fedt sted at komme! Ja min datter ligeså. Vi bruger den stort stort set hver dag. Når jeg har hentet hende fra børnehave eller hvis vi har en fridag sammen. Det er kendt og demed et trygt sted at komme. Ole og Berit gør et super stykke arbejde og man kan altid lige få et stykke plaster eller en kop kaf eller endnu bedre - en sludder om alt og ingenting :-)

Keep up the good work!

Mvh, Susan

Dorte

vildt dejlig legeplads og tæt på parken, hvor man om sommeren kan finde en lille hygge krog mens de små sover til middag :-)

Mona

Lergravsparkens legeplads er en af de dejligste legepladser i byen. Der er en svævebane som er så smart at børnene ikke skal være ret store før de selv kan komme op og ned og frem og tilbage. Der er en dejlig sandkasse med spande og skovle og alt hvad der hører til. Cykler, løbehjul og mooncars af enhver slags. Og løbehjul og skateboards. Om sommeren når det er varmt er der et meget populært soppebassin. Der er god plads, men alligevel er det til at holde øje med hvor ungerne er for os forældre, for bænkene er godt placeret. Man kan købe en kop te eller kaffe i huset, hvor der også er toiletter. Der er babygynge og store gynger. En lille rutschebane og en stor og diverse klatrestativer og meget, meget mere. Det er meget dygtige mennesker der bemander legepladsen. De sidder ikke og gemmer sig inde i huset men er der hvor der er brug for dem og de har en god tilgang til især de store børn. Der er dejlige træer og buskadser med snegle og så ligger legepladsen jo i en park. En af byens små oaser lige med en metrostation. Hvis man har Lergravsparkens legeplads, så behøver man ikke en ferie sydpå til sommer ;-)