Kronborg Slot

Kronborg ny 1 normal620
Kronborg Slot
Kronborg Slot
3000 Helsingør
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

For at finde frem til begyndelsen af Kronborgs lange, dramatiske historie, skal man helt tilbage til middelalderen. Siden da er det kæmpemæssige slot både blevet fornyet, brændt ned til grunden, opbygget igen, indtaget og røvet af svenskerne, forladt og restaureret på ny. Og sådan en historie sætter sine spor. Der er med andre ord masser af spændende oplevelser i vente, hvis man vil besøge slottet. Der er særlige arrangementer for børn i weekender og ferier, men også til daglig kan ungerne muntre sig med at løse opgaver i hæftet ’Kronborg for børn’, bygge slotte af lego eller klatre rundt på en kopi af Kronborg.

Entreen koster fra 20 kr. for børn og 30 kr. for voksne. Priserne er afhængige af, hvor mange af slottets afdelinger, man ønsker at få adgang til. Børn under seks år kommer gratis ind.

For nærmere oplysninger om priser og arrangementer ring eller tjek hjemmesiden.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Mette

Kan anbefale Kronborg i efterårsferien, hvor der er fokus på, at børn får en ekstra god oplevelse. Vores drenge synes det var sjovt at være med til "Forsvar Kronborg", samt overvære trompetfanfare i slotsgården og kanonsalut :)

Camilla Aviaaja

Det er da spændende at se Kassematterne og være der hvor "Jul på Kronborg" blev indspillet, men så er det bare et stol som mange andre (efter min mening). Jeg synes det er spændende at se slotte og borge, men der skal helst være markeder (fx med folk der klæder sig ud og sælger ting inspireret fra tidligere) - det har der ikke været når vi har været på Kronborg - ved egentlig ikke om det er noget de gør, og vi bare ikke har set det :)

Charlotte

Ja det er jo en rigtig ridderborg, hvor der har boet rigtige riddere og prinsesser. Vi har været der nogle gange og der bliver ved med at være nye opdagelser efterhånden som børnene bliver større. Sidst var til kuturnatten, hvor der var nogen der fægtede og børnene fik lov til at prøve at holde deres sværd. Vi var også nede i kassematterne og oppe på loftet med lommelygte. Det var lidt uhyggeligt men meget spændende. Men en sommerdag hvor børnene bare løber rundt og leger på voldene og kigger på kanonerne kan også være skønt.

Birgitte

skønt gammelt slot, min datter på 5 er vild med det!!

Betina

Er det noget for små børn også? Altså...en 3 årig f.eks ;-)

Natascha

Flot, flot borg/slot som danner rammen om så meget historie...Det er en fantastisk smuk gå-tur på vej hen til slottet, når man kommer på gå-ben fra stationen, og indefor på slottet bliver man også hurtigt overvældet af de fantastiske udsmykninger m.m.

Anonym

Jeg havde helt glemt hvor sjovt det var et være på kronborg. Vi fik en hel dag til at gå med at lege inde og uden for slottet. Især de mange kanoner udenfor var et hit for min søn! Kan også kun anbefale den lille Cafè / restaurant der ligger lige inden man kommer på til slottet.,