Morgenstedet - Christiania

Photosgif normal620
Morgenstedet - Christiania
Fabriksområdet 134
1440 København K
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Morgenstedet er en vegetarisk spiseklub, som producerer velsmagende, sund og velafbalanceret økologisk mad.

Som noget ganske særligt kan man købe mad-rabatkort på Morgenstedet. Og selv om de normale priser på stedets økologiske vegetarretter er til at overkomme, kan man altså spare godt 15 kroner pr. måltid, hvis man erhverver sig et rabatkort med seks klip.

Morgenstedet har i mere end 20 år været et af Christianias rigtig gode spisesteder, hvor bæredygtighed og lokal forankring er nogle af nøgleordene. Ungerne vil med garanti nyde et besøg i den hyggelige have og de farverige omgivelser.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Mette

Jeg kan helt og fuldt tilslutte mig Carolines anmeldelse. Der er hyggeligt og maden er fremstillet med respekt for de gode råvarer, uden for mange dikke-darer og camouflage i fede saucer og dressinger. Mit eneste minus er beliggenheden. Det er svært at undgå at skulle gennem "Pusher Street" og det er ikke det fedeste med små børn, selv ikke om formiddagen på en stille søndag...

Caroline

Man får det godt af den økologiske, velsmagende mad hos Morgenstedet. Personalet er meget venlige, tålmodige og søde (vores børn var rimelig larmende den time vi var der og der var ikke ét løftet øjenbryn). Der er højstole og børnevenlige retter - de har normalt en pastasalat. Deres chai er vildt god og både Flora og Viggo skyllede det ned efter maden. Toiletter er i skurvognen ved siden af. Det lyder primitivt men det er faktisk helt fine og rene toiletter - og der er et bord i passende højde til at pusle på. Om sommeren er det dejligt at sidde i gårhaven og lige over for Morgenstedet ligger en af Christianias fine legepladser.