Vikingeskibsmuseet

0 normal620
Vikingeskibsmuseet
Vindeboder 12
4000 Roskilde
Se kort
Alle
0/150 kr.
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

På Vikingeskibsmuseet i Roskilde kommer man helt tæt på vikingerne og deres skibe. Blandt andet giver en hel armada af rekonstruerede vikingeskibe med fuld udrustning og handlesvarer, et rigtig godt indtryk af, hvordan det var at være ombord på et sådant fartøj. I ferier og weekender er der særlige aktiviteter for børn både i Vikingeskibshallen og på Museumsøen hvor man for eksempel kan prøve en vikingedragt, være med i et vikingespil, male sit eget skjold eller skrive med runer. Følg med i kalenderen på hjemmesiden for at se de aktuelle aktiviteter. Café Knarr har åben hver dag fra kl. 11.00, og om sommeren kan man spise sin medbragte mad på Museumsøen.

Fra 1. maj til 20. oktober og i skolernes ferier koster en voksenbillet 150 kr., resten af året koster den 110 kr. Børn under 18 år kommer gratis ind.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

m

skønt sted for alle aldre

Mette

Et besøg værd - særligt de arbejdende værksteder!

stence

For hele familien. Værd at besøge..

Birgitte

Det havde jeg da helt glemt fandtes, endnu en gang er børn i byen guld værd!!
Det skal vi afsted til med hele familien!!

Iben

værd at besøge

Louise

Et dejligt sted at besøge med børn, hvor man både kan give dem en kulturel og historisk oplevelse med fortællinger om vikingetiden, men også lade børnene boltre sig og bruge deres fantasi. Der er plads til børn og voksne i alle aldre, og alle kan få hver sin oplevelse og indtryk med hjem derfra.

Natascha

Jeg har været afsted på Vikingeskibsmuseet masser af gange - mest som barn - men har endnu til gode at tage turen med ungerne.
Tænker at især vores store dreng på 4,5 år vil finde museet og alle skibsvragene fascinerende ;-)

Hayes

Vi er to voksne med tre børn (8, 4 og 4) og besøgte Vikingskibsmuseet sidste uge. Det er ikke alle museer der "fanger" børn, men at se skibene med fjorden som baggrund satte deres fantasi igang. De kunne leve med i vikingernes verden. Modellerne som de kunne kravle på var rigtigt gode fordi de var store nok til at børnene kunne lege rigtigt. Gode billeder så vikingernes rejser og liv blev virkeligtgjort.
Tak,
Hayes, Melanie, Joy, Noah og Max

Caroline

Vi var hele familien på Vikingeskibmuseet i søndags. Med børn i alderen 0-14 år var jeg overrasket over, at museet havde noget at byde på for dem alle. Der er et område hvor børn kan komme op i skibene og klæde sig ud som vikinger og det var klart det største hit. Personalet var meget gode til at inspirere børnene med historier og motivere dem til at klæde sig ud og "lege vikinger".