Voksne ingen adgang: Her kan de små spise 3-retters i børnehøjde

Giv ungerne en suveræn oplevelse, når landets store restauranter inviterer til Smagens Time, hvor børn og unge får serveret lækre 3-retters menuer og voksne ingen adgang har.

Foto: Smagens Time
5. september 2023
Af Rikke Reffelt

Giv ungerne en særlig stund - book billet til Smagens Time. Her reserverer restauranter i hele landet alle pladserne til børn og unge.

Restauranter fyldes med børn og unge 

Dygtige kokke kokkererer og fantastiske værter serverer 3-retters menuer, der ikke kun får tænderne til at løbe i vand, men også udfordrer med smage eller råvarer gæsterne (måske) aldrig har prøvet før! Der skal smages og duftes, grines og spørges, spises og snakkes - og hele balladen foregår i en restaurant propfyldt med børn og unge, men helt FORBUDT FOR VOKSNE.

Foto: Smagens Time
Smagens Time 2023

Når du køber en billet til SMAGENS TIME, giver du ikke kun dit barn en oplevelse i særklasse - overskuddet af arrangementet går nemlig ubeskåret til Melting Pots arbejde. Med overskuddet fra SMAGENS TIME  udvikles og understøtte projekter i Bolivia, Brownsville, New York og senest Marokko, hvor unge gennem kulinariske uddannelsesprogrammer og mesterlæreprincippet, har fået et springbræt ud på arbejdsmarkedet.

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben