Sommertip! Ta' på 14 x gratis natureventyr i Aarhus

Smut gratis på Natureventyr i Aarhus, og blive klogere på jeres by på en sjov og hyggelig måde, hvor I kommer tæt på naturen.

28. maj 2023
Af Rikke Reffelt

Hvad skal I lave? Fisk mobilen op af lommen og download appen Natureventyr, som guider jer afsted på 14 unikke eventyr i Aarhus Kommune.

Ta' på skattejagt ved Moesgaard Strand

Det nyeste eventyr finder I ved Moesgaard Strand, hvor I bliver sendt afsted på skattejagt i vikingetiden, hvor I skal klare tre prøver på stranden. Eventyret er skrevet unikt til ruten ved Moesgaard Strand, og derfor tager det udgangspunkt i de ting, børnene kan se og finde ved ruten.

Udforsk de 14 unikke eventyr i Aarhus

I finder hele 14 eventyr i Aarhus, som er målrettet familier med børn i alderen 4-9 år - målet er at gøre det nemt og sjovt for børnefamilier at gå på opdagelse i kommunens spændende naturområder. Eventyrerne kan bl.a. opleves i Eskelunden, Lisbjerg Skov og Vilhemsborg skov. Senere på sæsonen vil der komme endnu en eventyrrute ved Brabrand Sø. Alle eventyrene kan findes i Natureventyr-appen, og via kort og GPS indbygget i appen går I fra kapitel til kapitel, og undervejs bliver børnene inddraget i fortællingen gennem små refleksioner, quiz-spørgsmål og udfordringer, som skal løses.

Foto: Natureventyr
Ta' på Natureventyr
  • Hvordan? Download appen via natureventyr.nu
  • Pris? Gratis

Download appen her og læs mere om Natureventyr

Mere end 150.000 børn og voksne har allerede været ude på eventyr med appen Natureventyr, der indeholder eventyr udformet som skattejagter i naturen

Eventyrene er lavet og lanceres i et samarbejde med Aarhus Kommune, og de er derfor gratis at gå, ligesom det også er gratis at hente appen.

Målet med Natureventyr er at gøre det nemt og sjovt for børnefamilier at komme ud i naturen. Med de omkring 200 eventyr i hele Danmark, er der rig mulighed for at gå på eventyr, næsten uanset hvor man er.

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben