Ophold på Hotel Riviera Strand: Getaway for hele familien

13. april 2023
Af Caroline Meldgaard

Børn i byen var inviteret af Hotel Riviera Strand

Genkendelsens glæde

”Ej, hvor er det fedt -det hele ligner sig selv!” Udbruddet kommer fra min ældste datter på 17 år, da vi træder ind i vores store lyse suite på Hotel Riviera Strand. Det er genkendelsens glæde, der lyser i vores efterhånden store børns øjne. Det er nemlig deres ønske, at vi skulle tilbage hertil. Vi voksne er lidt spændte på om de vil få samme store oplevelse, som da vi var her med dem da de var småfor ca. 7 år siden.

Pool med kig til havet

Vi er heldige og ankommer i det mest strålende solskin og med en tindrende blå forårshimmel. Ungerne har et stort fælles værelse, de skal sove i. Min mand og jeg har fået et superlækkert soveværelse med kæmpe privat terrasse lige udenfor. Og vi har den smukkeste panoramaudsigt til skov og hav fra den luksuriøse dobbeltseng. Et kort sekund ønsker vi med et signede blik til hinanden, at vi bare kan blive her på vores lille miniferie, men børnene har allerede klædt om til hotellets bløde, hvide badekåber, for de vil i poolen med det samme. Kort tid efter boltrer de sig i den store indendørs pool med store vinduer og kig til stranden. Det er ret tydeligt, at de hygger sig, som dengang de var her som små. Min mand og jeg trækker udenfor og lægger os i et af de store varme spabade og ligger med lukkede øjne og lytter til fuglekvidder fra skoven og brændingen fra havet. Vi slapper af i et par timer nyder forårssolen varme vores ansigter. Og vi veksler mellem spa og saunaen, mens vi mærker feriestemningen skylle sagte ind over os. Vores teens har derimod et højt aktivitetsniveau,  og da klokken nærmer sig spisetid er de meget, meget sultne.

Sublim middag

Restauranten på Hotel Riviera Strand ligger fænomenalt godt med udsigt til havet og de kæmpestore vinduer er vendt mod vest, så vi får et hav, der står i flammer fra den smukkeste solnedgang. Middagen er sublim. Vi får en velsmagende forårssalat med en pikant marinade og på toppen af asparges, salat og urter ligger et helt æg vendt i pankorasp og dybstegt, så det har fået en sprød overflade, der omgiver den flydende varme æggeblomme, der blander sig med de lækre smagssammensætninger fra urter og blade. Hovedretten er variationer af and og med smagfuldt tilbehør, og børnene har endelig nået en alder, hvor de kan værdsætte en god middag. De sukker højlydt over måltidet, som er endnu bedre, end første gang vi var her. Vi voksne har valgt vinmenuen som er kyndigt sammensat til maden. Vi afslutter med forskellige desserter - jeg får en rabarbersymfoni med høvlet hvid chokolade og is og et glas sødmefuld Muscadetvin som galant ledsager.

Get-together

Spaen har åbent til kl. 22 og mange gæster fortsætter aftenen her, men vi har mest lyst til at spille pool og hygge på hotellet, der også byder på et lækkert loungeområde med sofagrupper, hvor vi også får et par gode drinks. Vi sover mætte og tilfredse i vores bløde senge og kan høre havet bruse poetisk natten igennem.

Næste morgen starter vi med en gåtur, og vi snakker om, hvor lækkert det også ville være her om sommeren. Stranden er i særklasse - kilometerlang, bred og med hvidt sand og kaldes netop også for den svenske riviera. Vi nyder hotellets morgenbuffet og her er vitterligt alt, man kan ønske sig. De lækreste pølser, bacon, æg, juicer, brød, frugt og en fantastisk kaffe. Min mand er i forrygende humør, da han smager på den røget laks, som er den bedste, han nogensinde har sat tænderne i - den er ifølge ham som at smage på havet selv. Da vi endelig er ved at pakke bilen pjatter børnene med, at de vil tilbage igen om 7 år - og hvorfor egentlig ikke? Det her sted er noget særligt og favner virkelig alle aldre og et mere end et Getaway. Hotel Riveria strand er et Get-together.

Fakta
  • Hotel Riviera Strand ligger kun 1,5 time fra København (over Malmö)
  • Tager man via Helsingør, er der kun 1 times kørsel fra Helsingborg

Læs mere om Hotel Riviera Strand her

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben