De bedste klubrabatter i Aarhus og omegn

Er du et af Børn i byen Klubbens aarhusianske medlemmer? Så skal du læse med her! Vi har nemlig samlet en guide med de bedste klubrabatter i smilets by, Aarhus, så det er bare om at komme afsted og bruge rabatterne!

21. november 2022
Af Caroline Gruth Hemmingsen
Foto: Caroline Meldgaard 

ARoS - 20%

Ta' børnene med på Aros - Aarhus' moderne og internationale kunstmuseum! Gå på opdagelse i de spændende udstillinger, og deltag i de særligt tilrettelagte Familieture hver søndag, hvor der er fokus på leg, forundring og opdagelse. Medlemmer af Børn i Byen klubben får 20% rabat på oprettelse af årskort til ARoS

Foto: Rush Aarhus

Rush - 15%

Ta' ungerne med i Rush - en sjov trampolinpark fyldt med trampoliner på gulve og vægge, samt masser af sjove aktiviteter. Spil f.eks. Dodgeball på trampoliner, kæmp på Battle Beam eller giv jer i kast med den populære Wipeout. Bemærk at rabatten gælder for 4 personer pr. medlemskort og børn under 4 år er gratis. Rabatten gælder ikke på helligdage og i skoleferier, med undtagelse af sommerferien.Medlemmer af Børn i byen klubben får 15% på 2 timers hop tirsdag-torsdag.

Foto: ZENZ Organic

ZENZ Organic - spar 200 kr.

Forkæl dit barn med en lækker frisøroplevelse hos ZENZ Organic næste gang lokkerne trænger til en tur med saksen. Hos ZENZ er der ingen unødig kemi i produkterne og processerne, så luften i salonerne er altid frisk og uden kraftig duft. Under besøget vil I blive tilbudt lækkerier som varm kakao, økologisk saftevand, nødder og frisk frugt. 

Foto: Aarhus Fiskespa

Aarhus fiskespa - 30%

Prøv fiskespa - en sjov aktivitet for hele familien! Lad Doktorfiskene rense jeres fødder og gøre dem bløde og fine. Nyd den behagelige massage i det 30 grader varme vand - børnene vil synes det er super sjovt. Det er også muligt at afprøve Doktorfiskene på hele kroppen! Der kan sidde to børn i et bassin. Børn i byen klubmedlemmer får 30% rabat hos Aarhus Fiskespa.

Foto: AQUA Akvarium & Dyrepark

AQUA Akvarium & Dyrepark - 10%

AQUA Akvarium & Dyrepark er Midtjyllands store oplevelsescenter. Her finder I Nordeuropas største ferskvandsakvarium og skøn naturpark til Silkeborgsøerne med dyreanlæg, vildmarkssti, legeplads og legeområdet ”Vandets Kraft”. Store og små kan prøve kræfter med vandmøller, sluser, brønde og vandkanoner i ”Vandets Kraft”. Klubmedlemmer sparer 10% på entré til AQUA.Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben