8 babyshower-gaveidéer til mor og baby

Er din søster, veninde eller datter gravid, og er det ved at være tid til at fejre hendes nye titel med et babyshower? Så læs med her, og find inspiration til, hvad du kan give i gave til både mor og baby!

24. februar 2023
Af Stephanie Mielnicki

Gaver til mor

Foto: momkind, Cecilie Bach 

Den ærlige: momkind

Surprise! At blive mor er ikke kun en dans på røde roser! Derfor er startpakken til mor, som indeholder alt det, den nybagte mor får brug for af praktiske remedier i den første tid efter fødslen, den perfekte gave. Der findes boxe i to størrelser, og indholdet byder på nøje udvalgte produkter - blandt andet nettrusser, bind, ammeindlæg, køle/varme-pose, forskellige cremer og meget mere. Både boxen og indholdet er lækkert og indbydende, hvilket gør de praktiske og knapt så glamourøse ting som bruseflasker og mor-bleer til noget helt normalt og lettilgængeligt.

Foto: Pilates Cph 

Den aktive: Pilates Cph

Er den kommende mor typen, som er glad for at røre sig og holde formen, så er et 10-ugers efterfødselshold hos Pilates Cph måske den helt perfekte gave. Så skal hun ikke stresse over, om hun bør genaktivere sit fitness-abonnement eller starte til yoga - du har allerede ordnet alt det praktiske for hende, så hun bare skal møde op med baby, når overskuddet og kroppen tillader det efter fødslen.

✔︎ Med Børn i byen Klubben får du 15% hos Pilates Cph

Foto: Winberg

Den smukke: Winberg

Det er altid en smuk og personlig gave at give smykker til én, man holder af. Så hvis din søster, veninde eller datter er typen, der kan lide at gå med smykker, kan du finde et flot ét, som forevigt vil minde hende om tiden op til fødslen af hendes baby - så fint! Og desuden er smykker en praktisk gave til den nybagte mor, så hun kan se pyntet og præsentabel ud, selvom hun måske ikke har haft tid til at vaske hår eller lægge make-up med den lille baby på armen.

Foto: Stephanie Mielnicki

Den bedste: Børn i byen Klubben

Giv den nye mama et gavekort med 6 måneders medlemskab af Børn i byen Klubben, så hun kan få glæde af vores mange tilbud. Hun får rabatter på shopping til baby, hjemmet og hende selv, mulighed for at deltage i gratis workshops i Børn i byen Huset, chancen for at komme til VIP-lagersalg over hele landet, samt rabat på forskellige spisesteder og oplevelser som Zoologisk Have og Tivoli.

Gaver til baby

Foto: Liewood

Den hyggelige: Liewood

Findes der noget mere hyggeligt end tøjdyr og nusseklude? Næppe! Men det kan være en jungle at finde rundt i de mange nuttede ting, man kan købe til en lille baby. Vil du være sikker på at finde noget sødt, som både mor og baby vil synes om, kan du gå på opdagelse hos det danske brand, Liewood. Sortimentet af elefanter, rangler, flamingoer, nusseklude, håndklædesvøb og musikuroer er lige til det lille babyværelse, men shoppen byder også på mere praktiske ting som stofbleer, tøj og drikkedunke. Der skulle være god mulighed for at finde noget fint, som den kommende mor ikke allerede har et kæmpe langer af.

Foto: Økounger 

Den strikkede: Økounger

Er du ikke selv ferm med strikkepindene, kan du heldigvis betale dig fra nuttet babystrik i økologisk kvalitet. Økounger har nemlig et bredt udvalg af fint strik i flotte farver og mønstre - både dragter og strømper. Shoppen byder desuden også på almindeligt tøj af højeste kvalitet, samt tilbehør til den lille, som for eksempel de fine Bibs-sutter i et hav af lækre farver til gode priser. Har den lille ny en større søskende, kan du også forkæle ham eller hende med en fin øko-gave fra Økounger.

Foto: Mini Art Copenhagen

Den til værelset: Mini Art Copenhagen

Hos Mini Art Copenhagen finder du blandt andet en masse lækkerier til det kommende babyværelse. Både gulvtæpper, guirlander, lamper og legemadrasser og lignende, der vil gøre værelset til et spændende sted for baby at opholde sig. Og hvis du kender lidt til mors stil, bør du med sikkerhed kunne finde noget, der vil passe ind. For selvom hun sikkert allerede har købt en masse selv, kan man vel aldrig få for meget af gode ting til indretningen.

Foto: Aniel

Den praktiske: Aniel

Gør de kommende forældre en tjeneste ved at købe sødt babytøj, som kan åbnes foran. Så slipper de for at tvinge tøj ned over hovedet på deres lille nyfødte, når der skal skiftes tøj. Det kan for eksempel være en varm dragt til gå- eller køreturen eller en fin body, som man nærmest ikke kan få for mange af, da der hurtigt bliver skidt, gylpet og spildt på det hele.

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben