9 børnevenlige frisører

Klip klip! Er du på udkig efter en børnevenlig frisør, der kan stå for dit barns næste klipning? Så er der god grund til at se med her.

Foto: Alberte Cornelius
20. december 2022
Af Caroline Gruth Hemmingsen

Vi har samlet 9 af byens bedste børnefrisører.

Foto: Alberte Cornelius

Zenz Organic

Hos Zenz bliver børnene forkælet, når de skal have klippet lokkerne. Zenz byder på varm kakao, økologisk saftevand, nødder og frisk frugt i hyggelige omgivelser. Zenz bruger ingen unødig kemi, og derfor er luften altid ren og rar - og så sætter de altid god tid af til hver behandling, så børnene får en god oplevelse, når de besøger salonen.

Hvor? Se listen over alle Zenz Organics saloner her

✔︎ Med Børn i byen Klubben får du rabat hos Zenz Organic

Frisør Vanessa

Frisør Vanessa på Norgesgade er sød og tålmodig, og har iPad og slikkepinde klar til ungerne. Hun klipper både hurtigt og effektivt til en god pris, og bruger primært økologiske, svanemærkede hår- og stylingprodukter, så allergifremkaldende og hormonforstyrrende stoffer undgås.

Hvor? Amager

Frisørerne L&L

Frisørerne Lena og Lone på Gammel Kongevej er et både trygt, rart og hyggeligt sted for børn. Til de yngste er der sjove børnestole formet som elefanter, legetøj, bøger og altid tid til hyggesnak. Forældrene kan få kaffe og småkager, og børnene kakao - og så må der vælges slikkepind til sidst.

Hvor? Frederiksberg

Foto: Alberte Cornelius

Frisør Ego

Hos Frisør Ego bliver der ikke talt henover hovedet på børnene. Tværtimod er de super gode til at tale med børnene, og så får de altid noget lækkert at hygge sig med imens, f.eks. saftevand, en lille skål med frugt eller en slikkepind. En børneklip under 11 år koster fra 350 kroner.

Hvor? Vanløse

Lou A Lou

Hos frisør Lou A Lou på Rosenørns Allé er de altid søde og tålmodige. Her er der iPad og børnene kan få varm og kold kakao eller iste, mens de bliver klippet. Bagefter plejer de at få en lille is. En børneklip 3-12 år koster 360 kr.

Hvor? Frederiksberg

Vanity

Hos Vanity - Hair & Style på Gammel Mønt har frisør Maria de sejeste kapper til børn. Derudover er der altid saftevand, kakao eller vand, samt en stor skattekiste med bøger, farver og papir klar til de små. Maria er erfaren og dygtig frisør, som er dygtig til at tale med børnene. Der er plads til to-tre personer i salonen af gangen, hvilket giver en rolig oplevelse.

Hvor? Indre By

Foto: Alberte Cornelius

Harmony

Hos frisør Harmony, der ligger i hjertet af Amager, kan børnene sidde i den sejeste sølvfarvede sportsvogn. Personalet er søde, og tager sig god tid til børnene.

Hvor? Amagerbrogade

Sofies mobilfrisør

Hvis dit barn ikke bryder sig om at komme til frisør, eller I har en travl og stresset hverdag, er Sofies mobilfrisør den perfekte løsning! Sofie kommer nemlig ud hvor det passer jer, og når det passer jer. Sofie har et godt tag på børn og har klippet mange børn i alle aldre med forskellige personligheder.

Hansen & Co.

Ungerne kan trygt sætte sig i stolen hos Helle hos Hansen & Co., når lokkerne skal klippes. Her føler ungerne sig nemlig hurtigt som noget helt specielt og friøren har 100% fokus på barnet.

Hvor? Frederiksberg

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben