Bliv klar til Halloween med magisk DIY-pynt

Halloween nærmer sig, og derfor har vi fremtryllet børnevenlig DIY-pynt med hjælp fra Panduros hobbysæt. Lad jer inspirere af vores magiske dekorationer, og sæt ungerne i gang med lim og saks.

1. februar 2023
Af Caroline Gruth Hemmingsen

Artiklen er bragt i samarbejde med Panduro

Skab jeres eget hekse- og troldmandsunivers

I år har vi på Børn i byen ladet os inspirere af et helt særligt univers, som de fleste børn kender, nemlig Harry Potter. Historien om den unge troldmand vrimler nemlig med uhyggelige masker, sjove heksehatte og magiske øjne - perfekt til Halloween!

Det skal I bruge

Alt pynt er lavet med materialer fra Panduros Store Halloween Boks og dette hobbysæt. Det eneste du selv skal have klar er: saks, lim samt en sort og hvid farve eller tusch.

Harry og Lunas briller

Find et par skabeloner af Harry Potter og Luna Lovegoods briller på nettet, eller brug et glas som skabelon til de runde brilleglas, og tegn omridset på glimmerpapiret. Tilføj fem "fingre" på hver af Lunas brilleglas. Klip brillerne ud og vikl en piberenser i hver side, så man kan tage dem på.

Heksehat & Skrækøje Dunders øjne

Skrækøje Dunders øjne
Start med at male en grøn cirkel på flamingokuglerne og lad det tørre. Tegn derefter cirklerne op med en sort tusch eller kuglepen og tilføj dernæst sort pupiller.

Heksehat
Mal flamingokeglen sort og lad den tørre. Klip derefter en rund cirkel af glimmerpapiret (vi brugte et rundt glas som skabelon). Lim cirklen på bunden af keglen og tilføj en piberenser rundt om.

Kollegiebokse

Her skal du bruge det separate hobbysæt Boxy Monsters. Mal æskerne i farverne grøn og orange. Lad det tørre og find derefter et billede af Gryffindor og Slytherins logoer, som du kan tegne efter. Brug en sort tusch eller kuglepen. Afslut med guld og sølvglimmer, som du finder i den Store Hallowen Boks. Gem endelig øjne og klistermærker, du kan helt sikkert bruge dem til et andet krea-projekt.

Dødgardist maske

Mal masken sort med maling og lad det tørre. Find et billede af Lucius Malfoys dødgardist maske, som du kan kigge efter og tegn mønsteret med en hvid farveblyant. Alternativt kan du bruge hvid maling.

God fornøjelse!

Den Store Halloween Boks indeholder edderkopper - men bemærk at tryllestav og nøgler på billedet IKKE er en del af indholdet.

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben