Aalborg Zoo | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Aalborg Zoo

Nysgerrige giraffer normal620
Aalborg Zoo
Mølleparkvej 63
9000 Aalborg
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Vilde oplevelser midt i storbyen
Tag på opdagelse bland de eksotiske dyr i populære Aalborg Zoo, der er beliggende i gåafstand fra Aalborgs centrum. Vær med, når dyrepasserne fodrer og fortæller om søløver, løver, tigre elefanter og mange andre dyr. Gå indenfor i anlæggene hos kænguruer og flamingoer og stå ansigt til ansigt med dyrene uden hegn imellem dig og dem.

Lige nu kan du opleve skønne dyreunger ved isbjørne, tigre, geder, dværgflodhest, antiloper og mange andre af Aalborg Zoos dyr. Aalborg Zoo deltager i det europæiske avlssamarbejde for truede dyrearter, hvor målet er at sikre sunde og levedygtige bestande af dyrene, som kan danne godt grundlag for kommende generationer.

Dinosaurerne genopstår i Aalborg Zoo
Fortællinger om liv og død, blomsternes opståen og planteædende kæmper er omdrejningspunktet i Aalborg Zoos helt nye dinosaurudstilling.

Udstillingen er en tidsrejse fra nutidens fossiludgravninger tilbage til jura- og kridttiden, og rummer både fortællinger om nyt frodigt liv der opstår, nådesløse kampe på liv og død og en altødelæggende destruktion.

I dinosaurudstillingen kan man blandt andet opleve den kæmpestore, planteædende Brontosaurus på hele 22 meter, som levede for 100-150 millioner år siden, hvor verdens første blomstrende planter og græsser opstod. Den gigantiske planteæder kan således opleves på en smuk blomstereng i et idyllisk og frodigt landskab sammen med andre fredelige planteædere.

Derudover er den mest kendte og populære dinosaur af dem alle, Tyrannusaurus Rex, også en del af udstillingen, og den indgyder gæsterne lige dele fryd og forfærdelse, når de står helt tæt på den livsfarlige og brutale kæmpe.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt