Tivoli Friheden | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Tivoli Friheden

0 2 normal620
Tivoli Friheden
Skovbrynet 5
8000 Århus C
Se kort
Alle
55/75 kr.
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Tivoli Friheden er en forlystelsespark placeret i den smukke Marselisborgskov i hjertet af Århus. Her finder du mange sjove rutsjebaner og forlystelser både for børn og voksne. Hver dag i sæsonen kan man blive underholdt af Pjerrot eller hilse på parkens maskotter Fru Frø og Hr. Kanin. Derudover byder Friheden også på et hav af koncerter, temadage og anden underholdning i parken.

FORLYSTELSERNE
I Tivoli Friheden finder man alle de klassiske forlystelser. Oplev alt lige fra de sjoveste Karruseller, vilde Rutsjebaner til det nyeste medlem i parken – Danmarks højeste Pariserhjul. Derudover kan man som altid tage en tur i radiobilerne eller spille spil og lege overalt i parken ved Frihedens mange stande og attraktioner.

SUPER SOMMER
Super Sommer er Tivoli Frihedens koncerter for børn og unge. Programmet til Super Sommer i Friheden er altid et væld af lækkerier og overraskelser, hvor tidens mest populære børneunderholdningsnavne kommer og optræder. Super Sommer er desuden topklasseunderholdning for hele familien.

FED FREDAG
De Fede Fredags Koncerter er kommet til Tivoli Friheden for at blive. Programmet til Fed Fredag er år efter år spækket med de største stjerner fra den danske musikscene. Fed Fredag er for alle, der elsker god musik, fed stemning og kvalitetstid med venner og familie.

Temadage og Events
Udover at være en forlystelsespark er Tivoli Friheden også stedet, hvor man kan blive underholdt hver dag. Gennem hele sæsonen byder parken på flere forskellige oplevelser og arrangementer for hele familien. Hos friheden er to besøg aldrig ens.

SÆSONKORT
Med et sæsonkort er der gratis entré på alle Tivoli Frihedens annoncerede åbningsdage samt koncerter, temadage og anden underholdning i parken. Samtidig får gæster med Sæsonkort mulighed for en masse ekstra fordele og rabatter.

Læs alt om Sæsonkort og andre informationer om parken på Tivoli Frihedens hjemmeside www.friheden.dk.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt