Tivoli Friheden

0 2 normal620
Tivoli Friheden
Skovbrynet 5
8000 Århus C
Se kort
Alle
55/75 kr.
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Tivoli Friheden er en forlystelsespark placeret i den smukke Marselisborgskov i hjertet af Århus. Her finder du mange sjove rutsjebaner og forlystelser både for børn og voksne. Hver dag i sæsonen kan man blive underholdt af Pjerrot eller hilse på parkens maskotter Fru Frø og Hr. Kanin. Derudover byder Friheden også på et hav af koncerter, temadage og anden underholdning i parken.

FORLYSTELSERNE
I Tivoli Friheden finder man alle de klassiske forlystelser. Oplev alt lige fra de sjoveste Karruseller, vilde Rutsjebaner til det nyeste medlem i parken – Danmarks højeste Pariserhjul. Derudover kan man som altid tage en tur i radiobilerne eller spille spil og lege overalt i parken ved Frihedens mange stande og attraktioner.

SUPER SOMMER
Super Sommer er Tivoli Frihedens koncerter for børn og unge. Programmet til Super Sommer i Friheden er altid et væld af lækkerier og overraskelser, hvor tidens mest populære børneunderholdningsnavne kommer og optræder. Super Sommer er desuden topklasseunderholdning for hele familien.

FED FREDAG
De Fede Fredags Koncerter er kommet til Tivoli Friheden for at blive. Programmet til Fed Fredag er år efter år spækket med de største stjerner fra den danske musikscene. Fed Fredag er for alle, der elsker god musik, fed stemning og kvalitetstid med venner og familie.

Temadage og Events
Udover at være en forlystelsespark er Tivoli Friheden også stedet, hvor man kan blive underholdt hver dag. Gennem hele sæsonen byder parken på flere forskellige oplevelser og arrangementer for hele familien. Hos friheden er to besøg aldrig ens.

SÆSONKORT
Med et sæsonkort er der gratis entré på alle Tivoli Frihedens annoncerede åbningsdage samt koncerter, temadage og anden underholdning i parken. Samtidig får gæster med Sæsonkort mulighed for en masse ekstra fordele og rabatter.

Læs alt om Sæsonkort og andre informationer om parken på Tivoli Frihedens hjemmeside www.friheden.dk.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Caroline

Tivoli Friheden er ganske særlig - det er en forlystelsespark hvor man både kan hvine og prøve ting, men også slappe af. Friheden er omringet af skøn bøgeskov og der er god plads til at man kan sidde på en bænk og nyde stemningen. I år er Ramasjang Rally det helt store trækplaster for de større børn og for de små har Friheden et meget stort udvalg af fine forlystelser i et hyggeligt område.

Camilla Aviaaja

Gode forlystelser til de små, men ikke så meget til de større. God størrelse af parken og gode faciliteter (sted hvor man kan grille selv, spisesteder, toiletter - dog ikke så god pusleplads, steder hvor man kan sidde lidt i fred og baby eller mindre børn kan sove mm.) Rigtig god oplevelse når man har mindre børn.

Caroline

Sommernes besøg i Tivoli friheden var igen et hit. Det er en rar og hyggelig oplevelse at besøge Friheden, og området for mindre børn fungerer rigtig godt. Vi prøvede den ny forlystelse 5D-CINEMAGIC som jeg personligt synes var utrolig sjov, men det var for vildt for mine børn. Jeg vil anbefale at vente til børnene er over 8 år

Caroline

Sigurd Barett brillierer med sit show i Friheden - hans energi fanger fra første øjeblik både og voksne ind. Bjørnen Bjørn, den grå elefanter og dukketeateret fra Sigurds Bjørnetime er alle med til stor fryd for alle de små fans, der råber højt for at vække Bjørnen Bjørn, der som altid har taget sig en lille lur. Sigurd har en fantastisk evne til at få børnenes opmærksomhed og engagere dem i showet, så tiden bare flyver afsted. Det kan varmt anbefales og får 5 stjerner herfra! Showet starter kl. 16 så der er fin tid til også at prøve karrousel og radiobiler inden! Sommerstemningen i Friheden er i top (til trods for et par regndråber)

Caroline

Tivoli Friheden i Århus er gået i skarp konkurrence med Tivoli i København siden vores besøg i "lille Tivoli". Med helt små børn er Tivoli Friheden et overskueligt og dejligt sted hvor der ikke er alen-lange køer, og hvor der er nogle alternative faciliteter der tiltaler helt små. Fx. en god naturlegeplads, kæmpe legestativ med gode rutchebaner og mulighed for at plaske lidt med vand. Det er også et stort plus at man selv kan tage mad med og grille nede ved søen med udsigt over bøgeskov og legende børn!