Er det dit første besøg her? - Velkommen til!

Vælg mellem København og Aarhus

Halvandet

Halvandet normal620
Halvandet
Refshalevej 325
1432 København K
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Halvandet er en sommercafe, der ligger så langt ude på Refshaleøen, som man kan komme. Er vejret godt, er det et fantastisk sted at være for hele familien. Der er en afslappet stemning, chill-outmusik, og en skøn udsigt til Marmorkirken fra liggestolene. På Halvandet er der masser af plads og aktiviteter til børnene såsom beachvolley, petanque eller minigolf. Husk sandkasselegetøj til de små! Menuen står på cafeklassikere, og om aftenen er der grillmad til rimelige penge. Hvis det er køligt, kan man sidde indenfor i den store hal, hvor der er bar og loungemøbler.

Man kan komme til Halvandet med Canal Tours grønne linie, lægge til i egen båd, tage bilen eller køre på cykel ad Refshalevej. Skal man hjem igen med Canal Tours, er det hurtigste at stå af ved Amaliehaven, ellers får man den store tur rundt om Christianshavn og igennem kanalerne.

I tilfælde af dårligt vejr kan køkkenet lukke tidligere.

Halvandet er et oplagt sted til store selskaber og kan lejes til f.eks. børnefødselsdag eller barnedåb.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Pia

Jeg ved ikke hvordan det er nu, men da vi for et par år siden sejlede hen og lagde til med båd, var det dejligt forfriskende med en pause der, men heller ikke mere. Det virkede lidt som om det var et udstillingsvindue... Synes iøvrigt også det er en lang og snoet vej derud (hvis man ikke kommer via vandet).

kindbynature

Elsker udsigten udover vandet fra Halvandet, men må ærligt talt indrømme at der de sidste par år er gået lidt for meget Paradise Hotel møder Annie og Erik i den...

Pernille

Fantastisk sted!!
Der er masser af sjove ting man kan lave både for de små og større børn.

Faktisk også et godt sted uden børn... Min mand og jeg kørte der ud til frokost en forårssolskinsdag, spiste en fantastisk frokost, tog en lur i mini cabana'en - inden vi kørte hjem og hentede vores søde piger!!