Naturlegepladsen i Valbyparken

Legeplads normal620
Naturlegepladsen i Valbyparken
Hammelstrupvej 41
2450 København SV
Se kort
0-14 år
Rediger

Beskrivelse Redigér

Københavns største bemandede legeplads og naturlegeplads. Der er stor legemulighed for store som små på de 25.000 kvadratmeter legeplads, man finder i Valbyparken.

Legepladsen har:
- tårne
- bakkelandskab
- bålpladser
- klatrestativer
- petanquebaner
- blomsterbede
- rund gangbro
- sandkasse
- soppesø med vand i i sommermånederne

Legepladsen bliver brugt til en masse forskellige aktiviteter. Der bliver for eksempel holdt pædagogiske arrangementer, børnefødselsdage, familiesammenkomster, rollespil og sport. Man skal ringe på deres telefonnummer for mere information.

Man kan spise medbragte madpakker i parken, besøge parkens café eller lave mad over bål på legepladsen - det sidste kræver dog, at man ringer på forhånd og får tilladelse.

Kilde: Københavns Kommune

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Mark

Jeg arbejder på Skolen i Sydhavnen - Og det er ca. 45 minutters gang fra legepladsen. Alligevel er det her vi tager hen.

Faciliteterne er mange, kvaliteten er i top og den kan rumme mange børn. Der er soppebasin og man kan bestille et bål til aktiviteter.

Meen måske er det også fordi vi ikke har andet natur i området at vi altid opsøger valbyparken når vi skal afsted.

Anne Maltesen

Vi var forbi legepladsen her i sommeren 2014, og vi blev desværre skuffet. Legepladsen var temmelig slidt, og soppesøen var fyldt med gammelt ulækkert vand med en masse gamle blade. Synes, at når legepladsen rent faktisk er bemandet i dagtimerne, at man kunne forvente at soppesøen blev renset for gammelt slam og fylde den med dejligt vand i det dejlige sommervejr. Der var heller ikke mange børn på besøg. Ærgerligt, for det kunne være et skønt sted, hvis det blev vedligeholdt. Dagen var dog ikke ødelagt, for vi kørte videre til dyrehavsbakken i Klampenborg :) Og det er altid en god oplevelse :D

Mette

Vi kiggede kort forbi i Pinsen 2014 ifm. et besøg hos Københavns Middelaldermarked - og det er helt sikkert, at vi skal forbi igen på et tidspunkt, hvor vi ikke er på vej hjem med en træt haletudse!

Nanna

Fantastisk Legeplads :)
Her kan man virkelig få en dejlig dag med sine unger.

Jette

Lækker legeplads, svær at løsrive hende fra. Går kun derover bevæbnet med lokkemad til hjemturen!

M

Super hyggelig legeplads, som også er spændende for børn +4 år, som gerne vil gå balancegang og klatre

Mette

Smuk sted!

Charlotte

Perfekt legeplads som kan udfordre i mange aldre.

Camilla

Super super god legeplads som bare har det hele :o)

Stine Zenia

En rigtig god legeplads, hvor ungerne kan få lang tid til at gå! Især for unger der er vilde med at kravle rundt i alt mulig, er der masser af udfordringer!

foto-paa-

Rigtig godt sted specielt til børn som er lidt ældre (min datter på to et halvt er lige lille nok) men det er kæmpestort og nok en af de bedste legepladser i miles omkreds.

Maria

Rigtig god legeplads, hvor der altid er noget nyt at opdage. Det er et ret "vildt", naturagtigt sted, så det er med at holde øje med børnene, da området er stort. Men jeg synes, at det er en del af charmen. Naturen er tæt på, og der er masser af plads til at lave en picnic. Inviter gerne flere familier og børn med - det er et super sted at lave et socialt arrangement :-)

Carina Rich

En virkelig skøn legeplads, hvor der er plads til hele familien, og vi kan snildt få hele dagen til at gå - bare tag en god frokostkurv med, og vejret er godt, en bold under armen og hele familien er underholdt i flere timer :)

Mathilde

Super legeplads, hvor børnene rigtig kan udfordre motorikken - en absolut favorit! Der er plads til rigtig mange uden at den føles overproppet, absolut et besøg værd - også selvom man ikke er så gammel :o)

Anne

den absolut skønneste legeplads, mest for børn over 4 år og den er stor så mindre børn kan godt blive væk hvis man ikke holder et vågent øje. Vi har været der mange gange og ungerne kan bruge timevis. Det er dejligt at man også kan købe en kop kaffe inde i skuret hos den opsynsmand der er der til dagligt. Vi har også været der et helt selskab på 20 prs hvor vi fik lagt brænde og snobrødspinde frem og havde selv grill pølser og kød med, det var et hit!!!

Dorte

Vi holder altid "familie-pinse-frokost" på naturlegepladsen (hvis vejret er godt:-) - og det er en stor succes for alle aldersklasser...

Ann-Berit

Rigtig fed legeplads for alle aldre, hvor der er plads både til vild leg og fordybelse. Og vil man se mere er der også Køge bugt, rosenhaven og de mange temehaver.

Karina

Spændende sted med god mulighed for at hygge sig i nogle timer... Om sommeren er det herligt med badebassinet, hvor børnene kan køle sig, "svømme" og plaske.
Jeg er enig i at mulighed for bål er et plus og vores datter på 3 synes det store klatrestativ var en sjov udfordring.
Borde og bænke gør det muligt at være mange afsted, og vi havde glæde af at holde fødselsdag der i sommers.
Minus ved stedet er de mange brændenælder og den manglende vedligeholdelse. Håber det er bedre i år...

Pia

Flot legeplads der for nyligt er renoveret. Min datter er vild med den store flade gynge, hvor man kan ligge ned og bliver gynget.
Der stor sandkasse, hvor man med fordel kunne medbringe strandredskaber selv.
Der er fin stemning og mulighed for bål og snobrød i Bifrost.