enula9 - livsstil for gravide

Enula9 skilt normal620
enula9 - livsstil for gravide
Rosenvængets Allé 6
2100 København Ø
Se kort
Gravide
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

enula 9 er en super lækker butik med et mix af ventetøj, økologisk kropspleje, accessories, bøger og fine små gaveideer til både den gravide og babyen. Stilen er feminin og sporty - og looket følger moden. Her undgår du de sædvanlige blonder og uformlige designs, man ellers finder i mange graviditetsbutikker.

Vi fører mange skønne mærker bl.a. Mama Licious, Queen Mum, Milker, Boob og mange skønne danske fashion brands som Nue Notes, Kokoon, Lollys Laundry.
Vi fører også Slyngevuggen, CamCam og Konges Sløjd.

Shop også på www.enula9.dk Her finder du også vores egen lille kollektion, e9 - the little collection, som er 4 skønne uundværlige sorte basis styles.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Ditte

uuuu skal helt sikkert ind og kigge om noglemåneder : )

Camilla

Det bedste sted til at finde graviditets venligt tøj, som stadig er smart og lækkert. Super god service.

Musse

Skønt sted med sød betjening. Deeejlige ting, også når man er færdig med at være gravid. Og så var det Enula 9, som præsenterede mig for Julia Lahme !!

Stine

Helt klart et sted jeg skal besøge lige så snart, jeg igen begynder at skulle i ventetøjet. Virkelig lækker indretning og opmærksomt og hjælpsomt personale.

Slettet

den lækreste gravidbutik

Lotte

Kommentar til ovenstående: Det er vi i enula 9 selvfølgelig kede af at høre. Normalt får vi rigtig stor ros for både vores gode service og store udvalg af tøj og produkter til gravide. Måske vi får chancen en anden gang til at give jer vores fantastiske service? Det håber jeg! Bedste hilsner Lotte, enula 9

marie

Synes udvalaget er for småt, og fik ikke særligt god vejledning

ki

flot butik, men lidt lille udvalg. kørte langt for den, og blev lidt skuffet

Lotte

Super butik med lækkert tøj og rigtig flinkt og hjælpsomt personale, som giver gode råd. De har virkelig de fedeste jeans, som overhovedet ikke minder om graviditetsjeans!!! Desuden har de Erbaviva, et amerikansk creme og olie mærke. Jeg fik ingen strækmærker, så er blevet stor tilhænger.

Anonym

En butik jeg elskede da jeg var gravid!

Ditte

Selvom jeg egentlig er konkurrent, så har jeg kun roser at give Enula9. Den absolut flotteste butik for gravide, som jeg selv handlede i, da jeg var gravid, og kun kan anbefale. Som nævnt ovenfor, så er tøjet fantastisk og ligeledes betjeningen. Dejligt, at der findes sådan en butik her i Danmark. Har været til stor inspiration for mig selv.

Gitte

Fantastisk dejlig oase og lækker butik med alt, hvad du som gravid behøver. Jeg var virkelig positivt overrasket over det gode udvalg af lækkert ventetøj, stemningen og det høje service niveau. Enula 9 er også stedet jeg købte de mest FANTASTISKE jeans, som jeg bare har brugt igen og igen! Absolut den bedste butik af sin slags!!!

Ditte

Lækkert indrettet