Gør livet som nybagte forældre nemmere med LittleUnBox

Det er en stor omvæltning at bringe et nyt liv til verden, og for de nybagte forældre kan det være en jungle at finde rundt i de mange produkter til guldklumpen. LittleUnBox vil gerne gøre de første år med små børn mere overskuelige!

Foto: LittleUnBox
1. november 2022
Af Stephanie Mielnicki

Annonce for LittleUnBox

En helt ny verden

Vi er nok mange, der har stået med et lille barn på armen, helt trætte og forvirrede over den nye tilværelse, og fået det ene velmenende råd efter det andet fra familie, venner og sundhedsplejersker uden at kunne finde rundt i, hvad der er det rigtige at gøre. For hvilken creme er nu også den bedste til den røde numse, og hvordan er det nu med stimulerende legetøj til de små?

Der er i høj grad brug for en hjælpende hånd, som helt objektivt og uden løftede pegefingre kan inspirere og guide til nye og alderssvarende produkter til små børn og deres forældre. Her kommer LittleUnBox ind i billedet!

Foto: LittleUnBox

Om LittleUnBox

Med et månedligt abonnement, kan gravide og forældre til børn mellem 0 og 2 år få tilsendt en boks, der er særligt tilpasset barnets alder og udvikling. Hver måned er boksen fyldt med kvalitetsprodukter som babymad og plejeprodukter, samt legetøj og pusleprodukter. Som en sjov lille gave, følger der også et milepælskort med en personlig tekst, som passer til barnets alder, med i jeres LittleUnBox.

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben