Den bemandede tårnlegeplads i Fælledparken

Sk rmbillede 2012 10 02 kl. 08.58.13 normal620
Den bemandede tårnlegeplads i Fælledparken
Frederik V's Vej 4, Fælledparken
2100 København Ø
Se kort
2-12 år
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Tårnlegepladsen er en interaktiv legeplads for børn i alderen 5-15 år.

Den er bygget op omkring fem af Københavns mest markante tårne: Vor Frelsers Kirke, Rådhustårnet, Rundetaarn, Marmorkirken og Børstårnet.

Blandt mange ting kan børnene lege elektronisk fangeleg over Børstagene, løse en rebus i Rundetaarn eller tale som en politiker fra Rådhustårnet.

Legepladsen lægger op til, at børnene bliver klogere på de historiske facts om byens tårne. Der er pædagogisk uddannet personale, der arrangerer forskellige aktiviteter og sikrer et trygt og venligt miljø på legepladsen.

Udover de elektroniske aktivitets-muligheder har legepladsen:
- klatreredskaber
- gynger
- sandområde
- naturlegeplads
- boldbane

Kilde: Københavns Kommune

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Anja

Fremragende, genial og unik legeplads for både små og store. Og i weekenden er der oftest en af de små dejlige, kaffevogne til stede, hvor man kan få sin morgenkaffe og en kop kakao til de små :-) Vi har vist den frem til jyske og fynske gæster et par gange, og begejstringen vil ingen ende tage! Den kan vi være stolte over - tak til Mærsk, siger jeg bare ;-)

Caroline

Flere af byens legepladser har det sidste års tid fået et gevaldigt løft. Legepladsen i Fælledparken ved Riget, er en af dem. Det er blevet til en så fin unik legeplads med byens tårne i miniature-udgaver, et sjovt lydunivers - det hele meget fantasifuldt anlagt. Legepladsen ligger skønt midt på Fælleden med dejligt grønt udsyn til alle sider. Der er toilet og også en grill - et oplagt sted at lave en lille picnic. Da vi var der, var der sågar også en kaffe-vogn forbi, der solgte skøn caffe latte.

Louise

Fin legeplads- men efter renoveringen af de øvrige legepladser i Fælledparken er Tårnlegepladsen blevet temmelig crowded med børn og forældre. Det kan i sær i weekenden være svært for børnene at komme til fordi der er så mange om alting. Lidt ærgerligt. Men det bliver dejligt når de øvrige legepladser åbner nyrenoverede op. :-)

Camilla

Fantastisk legeplads med masser af plads. Der kunne måske nok mangle ekstra bænke med borde.