Giv ungerne høretelefoner på og lad dem forsvinde ind i en god podcast, imens I forældre får ordnet arbejdsopgaverne derhjemme. Vi guider til de allerbedste børnepodcasts lige her.

Radionauterne: Til de nysgerrige børn

Hvorfor lyser solen? Hvorfor drømmer man? Hvorfor uddøde dinosaurerne? Få svar på det og mange andre underfundige spørgsmål med podcasten Radionauterne - en podcast til nysgerrige børn. P.S. De voksne vil også synes, den er spændende at lytte med på! (4-12 år)
Find Radionauterne her.


Sebastians sejeste dyr: Til de dyreglade unger

Bliv klogere på ungernes yndlingsdyr, når børnenens helt Sebastian Klein underholder og fortæller om alt fra tigeren og den sorte mamba til elefanten og isbjørnen i børnehøjde. 
Find den på TalkTown-appen.

LÆS OGSÅ: 5 sjove kreaprojekter med ungerne


Knud og farfar: En god historie 

Knuds farfar lyver rigtigt meget, men Knud elsker alligevel, når han fortæller om dengang, han selv var dreng. Sæt jer godt til rette og lyt til den hyggelige historie-podcast for de små. 
Find den på TalkTown-appen.

Sindssygt langt ude københavnske godnathistorier: Masser af grin

Lad ungerne lytte til en stribe lydfortællinger, der giver fantasifulde bud på, hvorfor forskellige københavnske bygninger ser ud, som de gør. En sjov børnepodcast, som vil udløse masser af grin. 
Find godnathistorierne her.


Guidede meditationer for børn: Ro på!

Lad poderne puste ud og mærke deres krop med podcastserien, som hjælper børn til at falde helt ned og finde ro i kroppen. Gennem guidede meditationer i børnehøjde, sendes de på en eventyrlig indre rejse.
Find podcastserien her.

Corona for børn: Af børn til børn

Corona for børn er en podcast lavet af københavnske børn samt børnekorrespondenter fra hele verden. Her får du nyheder fra børn midt i en Corona-epidemi direkte i dine høretelefoner. Der kommer nye afsnit 2-3 gange om ugen - lyt med her!

Mindful Family: Mindfulness for hele familien

Den nye app, som er efterfølgeren til "Mindfulness for børn", byder på et hav af afslappende meditationer for hele familien. Lyt til kvalificerede og anerkendte undervisere, og find jeres indre ro, bliv bedre til at håndtere stressede situationer, dæmp jeres tankespind og meget mere. Find appen her

 

Fotos: Pexels, Radinoauterne, TalkTown, Sindssygt langt ude godnathistorier, Guidede meditationer for børn og Corona for børn, Mindful Family