Ta' på getaway til Sverige

Ta' hele familien med på en skøn miniferie til Sverige. Turen byder på hyggelig afslapning, masser af skøn natur og vaskeægte svensk idyl.

Foto: VisitSweden
27. marts 2023
Af Caroline Gruth Hemmingsen

Vi har samlet en række lækre hoteller, som alle ligger mindre end 2,5 times kørsel fra København.

Foto: Caroline Meldgaard

Riviera Strand i Båstad

Hotel Riviera Strand i Båstad er en ny familieoase, kun et stenkast fra havet. Her får I smuk havudsigt og natur lige udenfor døren. Hos Riviera Strand er alle børn VIP, og der er endda indrettet et særligt VIP-rum med bl.a. airhockey, bordtennis og billiard til ungerne. Derudover kan børnene hoppe i hotellets indendørspool, spise sig mætte i restaurantens særlige børnebuffet, og i weekenden kan de deltage i masser af sjove aktiviteter med hotellets maskot Flamingo. Alt i alt er Hotel Riviera Strand et super børnevenligt hotel, hvor der i den grad, er taget hensyn til de mindste.

Örenäs Slott

Örenäs Slott er en fantastisk grøn oase, som ligger lige ud til Skånes Kyst - kun 15 km syd for Helsingborg, og med udsigt til Øresund, Danmark og øen Hven. De historiske og rolige omgivelser er det perfekte sted til at komme helt ned i gear, og samle kræfter til det nye år, men også oplagt som romantisk weekend for mor og far. Slottet har både restaurant, to barer, billard, bibliotek, fitness og spilleværelse samt hyggelige saloner, hvor man kan slappe af. Den lille fiskerby Ålaboderna og Glumslövs runde bakker ligger også lige i nærheden, og er oplagte steder at gå tur.

Foto: VisitSweden

Torekov Hotell

Toreskov Hotell ligger på Bjärehalvön i Skåne, og er omgivet af smukke bøgeskove, heder med fugleliv og frodige strandenge med stengærder - perfekt til lange gåture med familien. Stedet har bl.a. spaafdeling, indedørs pool, fitnessrum samt boule- og tennisbaner. Derudover serverer hotelrestauranten, Bistron, lækre morgenbuffeter og velsmagende menuer tilberedt af lokale råvarer. Hotelværelserne er indrettet i mindre bygninger spredt ud på området, og har alle egen terrasse med udsigt til natur.

Malmö Live hotell

Hold miniferie i hjertet af Malmö, og bo på byens største hotel og trendy vartegn, Clarion Hotel & Congress Malmö Live. Hotellet tårner sig 85 meter over havets overflade, og på toppen ligger en skybar med imponerende udsigt over Malmø og Øresund - børnene vil elske den! I hotellets fitnesscenter kan hele familien slå sig løs på klatrevæg, monkeybar og ringe, som man kan hænge i. Derudover kan I også nyde en traditionel sauna og massage, og spise jer mætte i hotellets restaurant.

Hotell Svea i Simrishamn

Hotell Svea ligger i havnebyen Simrishamn, og er et sandt paradis for naturelskere. Stedet byder på aktiviteter såsom cykling, vandring, fiskeri og golf - så hvis ungerne er vilde med at få røde kinder, er det her I skal tage hen. Hotellet er nyrenoveret og moderne, og har 60 værelser fordelt på tre etager. I hotellets restaurant, Piraten, serveres det bedste fra det traditionelle skånske køkken, og så er der skøn havudsigt, mens I spiser.

Foto: Caroline Meldgaard

Hotell Skansen i Båstad

Det luksuriøse Hotell Skansen ligger direkte ud til havet, og har været tilløbsstykke for badegæster, livsnydere og tennisfolk i hundrede år. Stedet er oplagt som romantisk weekendophold for mor og far, men kan også fungere som familieudflugt med større børn. Stedet har egen restaurant med pianobar og lounge, SPA-afdeling og et koldbadehus beliggende for enden af en 60 meter lang træbro ude på havet. Bemærk dog, at koldbadehuset og SPA-afdelingen har særlige åbningstider for børn under 13 år. 

Hotell Mossbylund

Hotell Mossbylund ligger kun et stenkast fra havet på Skånes smukke sydkyst. Stedet har hygge, det lokale og ikke mindst det familiære i fokus: her er både hunde og børn mere end velkomne. Stedet serverer både morgenmad, lækker brunch, afternoon tea, froskost og á la carte. Børn fra 0-4 år spiser gratis til både brunch og afternoon tea, mens 5-11 årige til 50% og 12-16 år 25%. I Mossbylunds SPA-afdeling kan I desuden nyde forskellige behandlinger, f.eks. tilbyder de en helt særlig massage til gravide, foruden lækre hvilesenge, sauna, pool mv.

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben