Her åbner fantasifuldt hotel med ponykarrusel og rutsjebane

Tag på tur til Gøteborg, hvor forlystelsesparken Liseberg netop har åbnet et eventyrligt hotel, hvor der er plads til leg.

Foto: Liseberg AB/Quarry Fold Studios
21. april 2023
Af Rikke Reffelt

Trænger familien til en lille ferie? Så smut til Göteborg og besøg den populære forlystelsespark Liseberg, der åbner det fantasifulde hotel Liseberg Grand Curiosa Hotel med ponykarrusel og rutsjebane i lobbyen.

Foto: Liseberg AB/Quarry Fold Studios

Et hotel med plads til leg 

Gøteborgs kendte og elskede forlystelsespark, Liseberg, fejrer sine 100 år med manér, når de åbner et nyt stort hotel – Liseberg Grand Curiosa Hotel, som tager legen med ind i hoteloplevelsen med en klassisk ponykarrusel fra 1923 i restauranten og en rutsjebane lige ned i lobbyen - en dør ind til fantasiens verden for legebørn i alle aldre.

På det unikke hotel med 457 værelser  finder I også en stor familierestaurant med noget for enhver smag, og på taget af hotellet finder I  en bistro og bar med udsigt over både forlystelsesparken og resten af byen.

Foto: Liseberg AB/Quarry Fold Studios
Besøg Liseberg Grand Curiosa Hotel
  • Hvor? Herman Lindholms torg 1, 412 63 Göteborg, Sverige
  • Hvornår? Åbner 22. april 2023

Læs mere om hotellet

Gøteborg blev grundlagt i 1621, og er Sveriges andenstørste by. Byen ligger ud til den svenske vestkyst – kun få timer fra Danmark. Gøteborg byder på små specialbutikker, gallerier, restauranter, caféer og hyggelige konditorier og er omgivet af en smuk skærgårdsnatur. Byen er blandt andet kendt for Liseberg – Nordens største forlystelsespark – samt sit meget omfattende kulturliv.

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben