Perleler og vandperler: Fremtryl de sødeste påskefigurer

Påsken nærmer sig, og det er tid til at få pyntet op. Lav jeres egne søde påskefigurer i enten perleler eller med vandperler - det er både nemt og sjovt, og børnene vil elske det!

Foto: Caroline Hemmingsen
14. marts 2023
Af Caroline Gruth Hemmingsen

Artiklen er bragt i samarbejde med Panduro

Påskefigurer i perleler (fra 3 år)

Perleler er sjovt og sanseligt at arbejde med - og både børn og voksne vil synes, det er sjovt at røre ved. Børn fra 3 år kan være med, men en voksen skal nok hjælpe lidt til undervejs, særligt med de små detaljer.

Det skal I bruge
Søde påskefigurer i træ og perleler pris: 129,95 kr.

Sådan gør I
Fordel perleler på de medfølgende træfigurer i et tyndt lag, så det dækker overalt. Pynt med detaljer i perleler og sæt øjne på.

Påskefigurer med vandperler (fra 5 år)

At arbejde med vandperler kræver fine fingerfærdigheder og tålmodighed, og anbefales derfor fra 5 år og op. Der skal dog være en voksen med på sidelinjen, særligt til at få figurerne forsigtigt af pladen, når perlerne er tørre.

Det skal I bruge
Påskedekorationer med vandperler pris: 129,95 kr.

Sådan gør I
Vælg et motiv, som I gerne vil lave blandt de medfølgende skabeloner. Læg skabelonen under perlepladen og sæt forsigtigt perler på i de rigtige farver. Sprøjt vand på perlemotivet med den medfølgende vandforstøver og lad det tørre i minimum 30 minutter. Pil forsigtigt figuren af pladen, når det er tørt. Sæt en snor i motivet og hæng det op.

Se hele Panduros påskesortiment her

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben