Ny legeplads på vej på Frederiksberg: 5,8 m højt legetårn, trampoliner og karrusel

Snart står en ny legeplads klar på Frederiksberg, hvor byens børn kan lege løs. Glæd jer til dobbeltrutsjebane, legetårn, trampoliner, balanceleg og meget mere.

Foto: Foto Kompan
25. oktober 2022
Af Rikke Reffelt
Foto: Kompan

Der er godt nyt for børnefamilierne på Frederiksberg, som snart kan sætte kurs mod Egernvej ved Fuglebakkekvarteret, hvor der vil stå en lækker ny lege- og motionslegeplads klar, da den legeplads der lå der før var for nedslidt. 

Den kommende legeplads vil være opdelt i "øer" og blandt andet lokke med et 5,8 meter højt udkigstårn, hvor børnene kan klatre. Legetårnet vil have forbindelse til andre "øer" via træbroer.

Foto: Kompan

Glæd jeg til sandkasse, legehus og sandleg for de allermindste. Her vil også være et stort gyngestativ med fugleredegynge og almindelige gynger. Få kild i maven i den planlagte   tipikarrussel, eller hop løs på legepladsens to trampoliner, inden I snupper en tur på  dobbeltrutsjebanen.

For de helt store børn vil der være en motionsplads, hvor man kan træne på forskellige redskaber.

Legepladsen, der med garanti vil redde jeres weekender, forventes at være færdig til december 2022 (Kilde: Frederiksbergliv.dk og licitationen.dk ).

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben