5 inspirerende børneværelser

Mangler du ideer og inspiration til børneværelset? Så se med her, hvor vi har samlet 5 søde og seje børneværelser fra danske Instagram-mødre.

Foto: @trinesblend
22. december 2022
Af Caroline Gruth Hemmingsen

@josefinejacobi

Melder baby snart sin ankomst? Så skal du tjekke Magdas fine babyværelse ud. @josefinejacobi har holdt værelset i afdæmpede naturfarver, hvilket gør det roligt for øjet, og får det til at passe perfekt ind i resten af hjemmets indretning.

@idathorning

Mix klassiske designs og litteratur med moderne møbler og lidt leg som @idathorning har gjort det på 1-årige Ingrids fine værelse. Indretningen er den perfekte kombi, som taler til barnets kreativitet, men som også er tilfredsstillende for de voksne at kigge på.

@cathdelichtenberg

På 2-årige Leonoras værelse er der fuld smæk på farverne. Værelset er indrettet med sjove fund, klare farver og masser af hygge. Der er ingen tvivl om, at ethvert barn vil elske at gå på opdagelse i det magiske univers.

@josephine_rahbek

Lad dig inspirere af 3-årige Leanders værelse, der er indrettet i rolige farver som resten af familiens hjem, men med plads til lidt børne-spræl i form af skyer på væggene, hule under sengen og seje plakater. 

@_mernee

Har du større børn? Så skal du tjekke pigerne Neel og Merles værelser ud hos @_mernee.  Her blandes nyt og gammelt med råt og feminint i de skønneste oaser, der indbyder til ro, afslapning og kreativitet. 

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben