Nordsøen Oceanarium

Sylle og s l cmyk normal620
Nordsøen Oceanarium
Willemoesvej 2
9850 Hirtshals
Se kort
Alle
100/180 kr.
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Fisk er ikke bare fisk. Nogle er hurtigsvømmere, mens andre er bedst til at rode stille rundt på havets bund. Hvem der gør hvad er bare nogle af de spørgsmål, man kan få opklaret ved et kig ind i Nordsøens forskelligartede verdener i Nordeuropas største akvarium. Her ser man både livet på lave kyststrækninger og ved mange hundrede meter dybe render langt ude i havet. Børnene kan selv få fingrene i saltvand og mærke forskellen på en skrubbe og en rødspætte. Ved det populære Sælarium kan man opleve sælerne udfolde sig både over og under vandet. Der arrangeres oftest børneaktiviteter i skoleferierne.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Camilla Aviaaja

En god oplevelse, bestemt et sted jeg ville tage mine børn med hen eller bare tage af sted alene (jeg er biolog). Det er fantastisk at børnene selv kan være med til at føle dyrelivet og samtidig lærer ting om vandene omkring os.

Stine

Vi brugte nogle rigtig gode timer i fiskenes selskab, og Oskar var meget opslugt af det hele. Gode forhold for både store og små. Det var dog en noget dyr oplevelse, hvilket er det eneste, der trækker ned i min anmeldelse.