Kunsthal Aarhus | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Kunsthal Aarhus

 rhus kunstbygn normal620
Kunsthal Aarhus
J.M. Mørks Gade 13
8000 Århus C
Se kort
Alle
0/45 kr.
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

PROFIL
Aarhus Kunstbygning er en kunsthal for samtidskunst, der udfordrer med ny og eksperimenterende kunst af danske og internationale kunstnere. Kernen i Aarhus Kunstbygning er udstillingerne, som viser alt fra billedkunst til performance og interaktive installationer.

FOR BØRN
Barnegråd og pludrende babyer er velkommen i Aarhus Kunstbygning. Hver tirsdag i udstillingsperioderne tilbyder Aarhus Kunstbygning specielle rammer for forældre med helt små børn, der har lyst til at hygge sig i caféen, omgivet af samtidskunst.

Der er rig mulighed for at sidde og hygge eller lege på gulvet, og børnene er velkomne til at tumle med de store puder og lege med husets legetøj. Der er desuden høje stole til børnene og puslefaciliteter samt mulighed for at få varmet mælk eller mad.

Forældrene kan også se en udstilling med barnet på armen, i barnevogn eller måske alene, mens der er en, der lytter efter det sovende barn. I er også velkomne andre dage end tirsdag. Sig til så stiller vi babytingene frem.

DE 5 LEGE
Det må gerne være sjovt at kigge på kunst og det er netop, hvad ’De 5 lege’ handler om. De 5 lege’ er en bog der giver konkret inspiration til at opleve kunstudstillingerne med små børn. Ved at lege på fem forskellige måder lærer børnene, hvordan man kigger på kunst gennem legen, når de snakker, hygger, lytter, eksperimenterer, gætter, mærker og har det sjovt. Bogen ’De 5 lege’ henvender sig til børn 3-6 år og udleveres gratis ved besøg i Aarhus Kunstbygning.

FERIEAKTIVITETER
I ferierne kan børn og voksne i fællesskab gratis bruge Århus Kunstbygnings ferieværksteder, der tager udgangspunkt i de aktuelle udstillinger. Værkstederne giver mulighed for at opleve samtidskunsten på en ny måde og selv arbejde kreativt.

BOGCAFÈ
Århus Kunstbygning serverer samtidskunsten med hjerte og hjerne og en god kop kaffe i vores bogcafé, hvor du er velkommen til at medbringe din egen madpakke, læse dagens aviser eller diskutere udstillingerne med dine venner eller veninder. Vi har trådløst internet.

Tag også et kig på vores omfattende bogsalg, hvor den aktuelle kunstscenes visuelle udtryk og teoretiske diskussioner er bredt repræsenteret i form af kataloger, tidsskrifter og kunstfaglige udgivelser fra de små forlag. Her kan du også finde et eksklusivt udvalg af sjove, inspirerende, poetiske og anderledes bøger perfekt som gaveidé.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt