Legepladsen Skolemarken | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Legepladsen Skolemarken

Img 5217 normal620
Legepladsen Skolemarken
Skt. Annegade 38-40
8000 Århus C
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Ikke langt fra Frederiksbjergs indkøbsgader og torvemarkedet ligger mødestedet for børn i alle aldre – og deres forældre.

Skolemarken ligger i tæt tilknytning til Frederiksbjerg Klubben og er et fritidstilbud med primært fokus på dyr og ude liv og værkstedsbygninger. De har kaniner, geder, fugle i voliere og højt til loftet.

Legepladsen og dyrene kan besøges af alle - her er både geder, fugle og kaniner. Legepladsen har masser af gode faciliteter - gynger, klatrestativ, legehus og flere boldbaner. Der er flere niveauer med trapper og små høje der har blødt underlag.

Skolemarken er et åbent gratistilbud med primær målgruppe fra 4. klasse til 17 år. Du kan lære at få indsigt i dyrenes livscyklus, hjælpe med at tage ansvar for pasning og drage omsorg og pleje for kaniner, geder og fugle og arbejde praktisk.

Det er muligt at tilkøbe at være kaninejer, hvis du vil indgå i forpligtende aftaler om pasning og pleje. Det koster et månedlig beløb som blandt andet går til foder, pleje, dyrelægetjek med videre.

Kilde: http://uiaa.dk/sp/166179/foreside?pageId=ebbaffe6-0b96-4e82-ad78-491158279a3a

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt