Remiseparkens Legeplads, Bonderen & Byggeren

Foto: Jan Olsen

Åbningstider
Vintersæson (fra uge 42 til og med 1. maj):
Bonderen: mandag-søndag kl. 9-17
Byggeren: mandag-søndag kl. 10-16

Sommersæson (fra uge 18 til og med uge 41):
Mandag-fredag kl. 9-17.45
Lørdag-søndag kl. 9-16.45

Praktisk info
Der forefindes toilet
Legepladsen har pædagogisk personale
Der forefindes boldbane

Lidt om legepladsen
I Remiseparken er de ikoniske legepladser Bondegården og Byggelegepladsen slået sammen og drives af en fælles personalegruppe, der arbejder på at skabe spændende byrumspædagogiske aktiviteter med fokus på bevægelse, natur (bier, sommerfugle, krible krable ol.), dyrehold og bygge aktiviteter i grønne rammer.

TILBUDLEGEPLADSEN

Remiseparkens Legeplads er en stor og attraktiv legeplads med dyr og masser af legemuligheder for børn i alle aldre. Legepladshusene er indrettet i en tidligere bondegård og har både rosenhave og bindingsværk. På legepladsen kan børnene opleve dyr fra en almindelig, dansk bondegård. Der er både høns, kaniner, ponyer, grise og en fold med masser af geder. Der er desuden akvarie med forskellige fisk i legestuen på Bonderen, som man kan kigge på.
Følg med i dagens bondegårdsaktiviteter som kan være fodring, pleje af dyr og ponytræk, på udvalgte tidspunkter.

Legepladsen byder ydermere på områder, hvor børn og voksne har været med til at bygge på en stor borg, en labyrint og mange andre forhindringer. Her er det oplagt at lege fange- og gemmelege. Der findes også selvbyggede træhuse, som børn kan bygge videre på. Der er derudover mulighed for at spille diverse boldspil og lignende. Udstyr til de udendørs spil kan lånes og der forefindes desuden bolde, minigolf udstyr, bordtennisbat, sandkasselegetøj, store skakbrikker samt cykler til de helt små.
Suttetrolden Sanka er også kommet til og er en populær attraktion. Sanka tager glædelig imod alle sutter, børn ikke længere har brug for.
Alle tilbud er gratis.

Det er muligt at låne trægeværer og rollespilssværd, være med til at bygge for eksempel insekthoteller og fuglekasser og andet sjovt.

0-6 år: sandkasse, vippedyr, gynger, pædagogisk samvær med dyrene

6+ år: de mange spændende redskaber på Byggeren, boldbane, byggeaktiviteter, mm.

Bondegårdslegepladsen blev istandsat i 2009.

Faciliteter

  • Legeområde
  • Pusleplads
  • Plads til barnevogn
  • Plads til tvillingebarnevogn
  • Toiletter
  • Boldbane
  • Indendørs faciliteter
  • Dyr
  • Ammeplads
Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben