De Kongelige Stalde | Børn i byen - hvad skal vi lave?

De Kongelige Stalde

Org2 normal620
De Kongelige Stalde
Christiansborg Ridebane 12
1218 København K
Se kort
Alle
20/40 kr.
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

De Kongelige Stalde er stadig et arbejdende hus og staldens ansatte omfatter i dag en staldmester, en livkusk, en kusk og fire biløbere.

De ansatte passer hestene, der altid rides eller køres mindst en time hver formiddag. Derudover gennemførers daglige karetture gennem Københavns gader, for at træne hestene til officielle begivenheder som statsbesøg, nytårskur og bryllup.

De lidt under 20 heste er i sommerperioden på græs og kan derfor ikke opleves i De Kongelige Stalde i denne periode. I stedet kan man opleve særudstillinger i den smukke stald.

I De Kongelige Stalde findes også en samling af kongelige gallakareter og nyere lette vogntyper. Kareterne giver et indtryk af kongelig og herskabelig vognbygningskunst i Danmark fra midten af 1700-tallet til slutningen af 1800-tallet.

Samlingen rummer også et seletøjsmuseum med gamle uniformer fra den Kgl. Stald Etat, kongeligt rideudstyr og en helt særlig udstoppet hest fra Christian 5.s tid.

Kilde: http://kongeligeslotte.dk/da/slotte-og-haver/christiansborg-slot/udforsk-christiansborg-slot/de-kongelige-stalde.html

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt