Frederiksberg Have

133433 411 800 normal620
Frederiksberg Have
Frederiksberg Runddel
2000 Frederiksberg
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Frederiksberg Have er et romantisk haveanlæg omkring Frederiksberg Slot.

Der er smukke søer og kanaler med robåde man kan leje en tur i og romantiske hvide broer, der er en legeplads med toilet lidt nordvest for Pile Allé-indgangen og lidt sydøst for Smallegade-indgangen. Om vinteren er der kælkebakke ned fra slottet. Der er også indgang fra Roskildevej

Hvis man er til flora og fauna har den mange fremmedartede træer og buske, der er ænder og svaner og hejrer, og man kan lege gemmeleg og hule i buskadsene.

Der er også nogle små overraskelser: Det Kinesiske Lysthus midt i haven, vandfaldet på Kildeøen og Apistemplet ind mod Zoologisk Have. Og så kan man selvfølgelig tage en tur i Zoo enten før eller efter.

Der er også et stort suttetræ i haven tæt på legepladsen.

Fra maj til september kan man stige ombord i Lystbådene, med afgang neden for slottet. Turen tager ca. 20 minutter og man kommer bl.a. tæt på parkens mange hejrer og kineser-øen. Bådene kan rumme op til 10 personer. Det koster 28 kr. for voksne og 14 kr. for børn.

Læs om Hejremanden i Frederiksberg have og se billeder her: http://www.hejremanden.dk

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Therese

5 stjerner! Altid dejligt sted at komme uanset vejr. Masser af små kroge til madpakkedagen, søer ned ænder, hejre, svaner og andre fugle. God is-kiosk, og dejlig udsigt på det store område. Om vinteren er der skøjtebane udenfor indgang ved kirken. Vi var afsted med Lise og hænge hendes sut på træet, super hyggeligt og god måde at gøre det på hvis, man er til det.

Andreas

Altid en fornøjelse at besøge. :-)

Jette

Vi fandt efter en halvlang gåtur det flotte suttetræ, og fik hængt sutterne op. Bagefter så vi på elefanterne. Masser af oplevelse, helt gratis.

Camilla

Ih det lyder da helt fantastisk med påskeæggejagt - det skal vi helt sikkert deltage i :)

m

vi kørte der ud i juleferien i forsøg på at finde legepladsen den fandt vi dog ikke ... den har vi til gode
Men smuk have og sjovt med kig til zoo

anemone

Hyggelig park dog er lege pladsen til de lidt ældre børn

Louise

En oplevelse at se det flotte suttetræ

Jette

Skøn på alle årstider!
Slå et smut forbi og hils på elefanterne.
Giv ænderne lidt mad.
Nyd den historiske have
eller besøg suttetræet.
Altid en god gåtur værd.

Charlotte

Dejlig oase midt i byen. Ænderne har godt nok efterhånden fået nogle boller af os :-)

Nicolai Gøtze

Hvor fedt, det vil den lille sætte pris på

Sanne

Det er de. Vi var på en skøn tur for et par uger siden

Pia

Ved man om lystbådene også er der i dette års sæson?

Camilla

Skøn oase i København. For os er det et must at gå en tur forbi suttetræet og tage en sejltur på åen.

lark

Vi var i Frb. have igår og det var bare helt fantastisk. Et dejlig sted. Spiste madpakker med udsigt til elefanterne til mine børns store fryd.
Bagefter tog vi på legepladsen og brugte mange timer der.

Camilla

Vi kan få mange timer til gå med kælke både i Frederiksberg Have, men bestemt også i Søndermarken :o)

Pernille

Der er fantastiske kælkebakker i Frederiksberghave, som både store og små kan have god sjov ved at bruge :O)

Louise

Godt sted at gå tur med barnevognen.

Lise

Smuk, romantisk og gratis elefanter, ænder, gæs og fiskehejre. En fantastisk have, der dog mangler lidt på legepladsen, der -selvom den er ny- er ret kedelig.

Sofie

Legepladen i havn er udmærke. Men min søn fortrækrer ænden da man kan komme meget tæt på dem, han prøver altid at rør dem smil..

Sofie

Der er et dejligt sted at gå med barnvogen, det er så edylisk

Louise

Lille oase på Frederiksberg!

Jane

En fin have med masse af fugle i søerne som kan fodres. Der har vi gået mange ture.

Pernille

Det har altid været stedet vi tog hen for at give ænderne mad, super hyggeligt :O)

Camilla

super hyggeligt sted.. savner dog også lidt mere traditionelle redskaber på legepladsen... fint nok med det der allerede er, men der måtte godt være noget "almindeligt" også..

Camilla

Elsker bare Fredriksberg have. Det er super hyggeligt at tage en sejletur med ungerne og bagefter en fodbold kamp en på af de mange græsplæner :o)

Mette

Det er super hyggeligt, at kigge på elefanterne, man ser dem bedre fra Frederiksberg have end indefra zoo!

Henriette

dejlig have perfekt til madpakke turen

Heidi

En meget dejlig have, men jeg savner meget nogle flere traditionelle legeredskaber på legepladsen. Der er fire hængekøjer, men ingen gynger eller rutschebane og det kan man godt savne.

Dorte

lege pladsen er guldværd.. her er til mange timers god leg ;-)

Christina Helle

Når man er Frederiksberg-familie af den slags, der må nøjes med altan, er Frederiksberg Have det tætteste man kommer på en have. Jeg elsker at gå ture herinde med barnevogn - både når Anna er vågen og klar på at vinke til elefanterne, og når hun sover trygt. Jeg bliver bare aldrig træt af dét sted.

Cornelius'

Nuuuiii, hvor har vi trasket mange kilometer i haven. Altid en dejlig tur, uanset årstid. Glemmer dog aldrig, da jeg første gang partout skulle forcere en af bakkerne op til slottet. Ved vintertide. Med ukorrekt fodtøj. Det var hårdt :o)

Glæder mig til denne sommer, hvor C er blevet stor nok til at kunne møffe rundt på græsset. Der skal nok blive indtaget en del madpakker, hvis altså vejret er med os.

Anja

Rigtig godt sted for fred og ro. Også selv om man har børn med, kan der altid findes et "hemmeligt" sted og være sammen.
Den nye legeplads er supergod specielt med vuggegyngerne og vandpjaske sommerfuglen.

Adam

Frederiksberg Have er et godt sted for både store og små børn. De store børn kan spille (fod)bold og leges rundt om i parken, for de små er der den nye legeplads og en tur forbi det nye elefantanlæg.

Det bedste ved Frederiksberg Have er at man kan både se flotte velplejede græsplæner og gå ind i en lille skov og nærmest forsvinde fra byens larm.

Caroline

Jeg er kommet rigtig meget i Frederiksberg have, både med store og små børn, og det er altid en hyggelig oplevelse. Vi plejer at fodre ænderne ved indgangen til parken fra Smallegade, hvor der også er mange hejrer, gå på legepladsen, se på springvandet midt i parken og jagte gæssene ved iskiosken. Vi håber altid på at møde "hejremanden" - en mand der gennem de sidste mange år har opbygget et venskab med hejrerne som er dybt facinerende. Han kalder på dem når han kommer ind i parkern, og de følger ham rundt på hans gåtur parken - og nogle gange følger de efter ham ud af parken.