Øbro-Hallen

Obrohallen normal620
Øbro-Hallen
Gunnar Nu Hansens Plads 3
2100 København Ø
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

I Øbro-Hallen kan man tilmelde sin baby et særligt kursus – ’Introduktion til det våde element’ – hvis han eller hun er mellem otte uger og 11 måneder gammel. Her kan man lære, hvordan børn bevæger sig i vandet og hvordan man kan holde og aktivere dem bedst muligt. Kurset foregår først ved bassinkanten og siden i vandet og varer cirka en halv time. Når både store og små har vænnet sig til vandet, kan man enten deltage i holdundervisningen for babyer og børn op til tre år – eller bruge det varme bassin på egen hånd. Der er i øvrigt babybrusere, gode puslefaciliteter, kravlegårde og klapvogne til låns i Øbro-Hallen.

Det koster 50 kr. for en forælder at tage sin baby med i bassinet i en halv time, og det er en god idé at bestille tid, da der maksimalt kan være seks voksne på en gang.

Svømmebleer eller specielle babybadedragter kan enten købes på stedet eller tages med hjemmefra.

For yderligere oplysninger om introkurset, priser og hold ring eller tjek hjemmesiden.

Kilde: Københavns Kommune

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Anne-Sofie

Øbro svømmehal er en smuk gammel svømmehal, men desværre er den ikke særligt velegnet til børn når det fylder 7 år, eftersom de da ikke længere må klæde om med deres mor eller far i et omklædningsrum for det modsatte køn. Det har Øbro valgt at gøre fordi de modtaget klager fra kvinder under 30 år, som fæler sig krænket af disse små drenge. At man så krænker små børn på syv år betyder ikke så meget.
Hvis man gerne vil klæde om med sit barn, kan man dette indtil de bliver 8 år i Frederiksberg Svømmehal, bare et tip.

Musse

Man kan bestille tid i småbørnsbassinet, så man kan svømme rundt med den lille selv, det er nu også ret hyggeligt !! Mor og far kan skiftes. Og hvis den lille passes, så kan man nyde saunagusen, dampbadet, lysrummet eller måske spa'en nede i kurbadet. Det er fantastisk afslappende og skønt. Eller hvad med sammen med en veninde, så man lige får vendt verdenssituationen !!

Sandra

Smuk svømmehal, men ærgeligt, at det er nærmest er umuligt at komme til at gå til babysvømning.

Kirsten

Supersted, flotte faciliteter men glat gulv! Så hvis du har bækkenløsning eller har børn der løber fra dig... ville jeg ikke tage derhen.

Dejligt lyst med store store toiletter med plads til at klapvogn med ind på, store skabe, og elevator alle steder.

Dog skal man igennem den almindelige entre og så minimal oppakning og gerne baby i bæresele ellers er der pladsproblemer.

Betina

Jeg måtte opgive babysvømning med min datter - da det var umuligt at få tid...(der var altid booket når jeg ringede!)

Men fed nyistandsat svømmehal...

Ingrid

Super lækker og flot svømmehal. Alt er nyt og rent. Der er et langt mere babyvenligt støjniveau end f.eks. DGI-byen, så det er klart denne svømmehal jeg ville vælge til babysvømning.