GAME Streetmekka København | Børn i byen - hvad skal vi lave?

GAME Streetmekka København

Game normal620
GAME Streetmekka København
Enghavevej 82D
2450 København SV
Se kort
6-18 år
Rediger

Beskrivelse Redigér

GAME Streetmekka København er et åbent gadeidrætshus - dvs. asfalt under tag. Huset er åbent for medlemmer fra 9-22 alle dage. Fra 9-15 på hverdage er hallerne reserveret til institutioner og skoler.

I GAME Streetmekka København kan du både træne på egen hånd eller deltage i vores åbne træninger. Du behøver ikke at tilmelde dig træningerne – hvis du er medlem af GAME, dukker du bare op.

MEDLEMSSKAB
Det koster kun 50 kr. om året at være medlem GAME.

TRÆNINGER
Vi har åbne træninger i street dance, street soccer, street basket, parkour, street fit og yoga. Derudover har vi en super fed Urban Music School, hvor der er kurser i dj beatmix, dj scratch og lydstudie. Alle træninger er åbne for GAME medlemmer.

FRIDAY JAM
Hver første fredag i måneden smider vi et Friday Jam på asfalten med turneringer, dance- og rap battles, dj’s og andre fede aktiviteter.

GADEDAGE
Vi holder også med jævne mellemrum gadedage i folkeskolernes ferier/helligdage. Til gadedage i GAME Streetmekka København kan du komme ned og prøve kræfter med gadeidrætten, og få en sjov dag med dine venner, helt GRATIS, også for ikke-medlemmer!

Hold øje med vores events på vores Facebook: https://www.facebook.com/streetmekka/?fref=ts

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt