GAME Streetmekka København

Game normal620
GAME Streetmekka København
Enghavevej 82D
2450 København SV
Se kort
6-18 år
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

GAME Streetmekka København er et åbent gadeidrætshus - dvs. asfalt under tag. Huset er åbent for medlemmer fra 9-22 alle dage. Fra 9-15 på hverdage er hallerne reserveret til institutioner og skoler.

I GAME Streetmekka København kan du både træne på egen hånd eller deltage i vores åbne træninger. Du behøver ikke at tilmelde dig træningerne – hvis du er medlem af GAME, dukker du bare op.

MEDLEMSSKAB
Det koster kun 50 kr. om året at være medlem GAME.

TRÆNINGER
Vi har åbne træninger i street dance, street soccer, street basket, parkour, street fit og yoga. Derudover har vi en super fed Urban Music School, hvor der er kurser i dj beatmix, dj scratch og lydstudie. Alle træninger er åbne for GAME medlemmer.

FRIDAY JAM
Hver første fredag i måneden smider vi et Friday Jam på asfalten med turneringer, dance- og rap battles, dj’s og andre fede aktiviteter.

GADEDAGE
Vi holder også med jævne mellemrum gadedage i folkeskolernes ferier/helligdage. Til gadedage i GAME Streetmekka København kan du komme ned og prøve kræfter med gadeidrætten, og få en sjov dag med dine venner, helt GRATIS, også for ikke-medlemmer!

Hold øje med vores events på vores Facebook: https://www.facebook.com/streetmekka/?fref=ts

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.